Hjemmet

Her er De Tre Vigtigste Faktorer for En God Oplevelse i Hjemmet

Det er måske ikke noget vi tænker over til dagligt, men det at træde ind i et hjem, er faktisk en ret stor oplevelse. Der foregår rigtigt mange ting på én gang. Tænk eksempelvis på første gang du var på besøg hos en ven eller en veninde. Når du træder ind i deres hjem, træder du ligesom ind i deres verden. Du kan mærke følelsen af tillid, der må have ligget til grund for, at de følte det var okay at invitere dig ind i deres aller helligste. Samtidig kigger du rundt, og suger information til dig både aktivt og passivt, som hjælper med at give dig et endnu bredere og mere detaljeret indtryk af din ven. Deres indretning, kunsten på væggene, hvor rodet der er, hvordan det lugter og så videre. Alle detaljerne spiller ind, uanset om du er bevidst om det eller ej.

Så hvad kan vi gøre for, at forme den oplevelse så positivt som muligt, når vi inviterer andre folk ind i vores hjem? Det er relevant uanset om man inviterer en ven på besøg for første gang, ønsker at gøre et positivt indtryk på naboerne, eller måske står overfor at skulle sælge sit hus. Vi deler derfor de tre vigtigste faktorer for en god oplevelse i hjemmet:

1. Lugten

Dit hjem kan være noget så nydeligt at se på, have de mest behagelige møbler i verden og de dyreste malerier på væggen, og så kan det hele blive ødelagt af dårlig lugt. Vi mennesker er født med følsomme næser, og når vi er omgivet af dårlig lugt, har i vi lyst til at løbe skrigende væk. I dag er det heldigvis nemt at bestille en Ozongenerator online, og så komme af med den dårlige lugt i hjemmet én gang for alle. Vær opmærksom på, at vi ikke altid lægger mærke til hvor dårligt det lugter i vores eget hjem, fordi vi er omgivet af det til daglig og derfor har vænnet os til lugten. Spørg en god ven, om de ikke vil stille deres næse til rådighed en times tid, og lugte i hvert enkelt rum i huset: de vil hurtigt kunne fortælle, om der er et problem.

2. Farverne

Medmindre du bor i et nybyggeri, så er dit hus nok et par generationer gammelt. Det betyder at det har været igennem nogle meget farverige modefænomener, som ikke er specielt heldige i dag. Kig dig omkring, og se om der er nogle kraftige farver der skiller sig ud. Det er ganske nemt og hurtigt at male disse farver over, og hvis du holder dig til hvid og andre tidløse farver, så vil du hus kunne give en god oplevelse mange år frem.

3. Førstehåndsindtrykket

Uanset hvor flot resten af dit hus er, så kan det hele blive negativt farvet af det, som dine gæster ser så snart de træder ind i hjemmet. Gå derfor hen til din hoveddør, og kig dig omkring: hvad kan du gøre for, at forbedre folks førstehåndsindtryk, når de træder ind her?Comments