Hvad er Din Mest Populære Post på de Sociale Medier

Der er efterhånden ikke nogen, der ikke er aktive på de sociale medier længere. Det var ellers noget der i første omgang kun tiltrak de unge mennesker. Facebook startede jo som bekendt på de store universiteter i USA. Det var faktisk oprindeligt umuligt at åbne en konto, hvis du ikke var student på en af de Ivy League skoler. Men så spredte konceptet sig, og alle teenagere rundt omkring i verden begyndte pludseligt at skrive sig op. Så fik yngre børn også øjnene op for mulighederne på de sociale netværk, og blev trukket ind. De ældre generationer opdagede så mulighederne for dels at holde styr på, og kontakt til, de unge via de sociale medier, og for at genfinde tabte venskaber.

I dag er Gud og hver mand på Facebook. Selv min bedstemor bruger de sociale medier hver eneste dag. Det er faktisk ganske spændende hvordan den slags moderne teknologi har fundet indpas hos alt og alle. Der findes ikke et land på jorden, eller et segment af befolkningen, som ikke har set det enorme potentiale med de sociale medier, og er sprunget i med begge ben.

En af de ting jeg bedst kan lide, når jeg sådan går og keder mig, er at kigge tilbage på de ting jeg har postet for længe siden. Hvis det ikke er noget du har prøvet før, så giv det en chance! Det er virkeligt sjovt og forunderligt, hvad der er sket igennem tiden. Der var mange ting, som jeg slet ikke kunne huske var sket, før jeg så et billede fra det igen på min egen væg. Det er også værd at tjekke statistikkerne. Hvad er eksempelvis din mest populære post på tværs af alle de sociale medier?

Min mest populære post handlede faktisk om Gældsrådgivning. Jeg havde rodet mig ud i en lidt dårlig situation rent økonomisk, og drog derfor til de sociale medier for at spørge om hjælp. Jeg tænkte at jo flere der var bekendte med problemet, jo større var chancen for, at nogen havde noget at byde ind med. Det viste sig faktisk at der var rigtigt mange i mit sociale netværk, der både kunne og var villige til at byde ind. Der blev vild debat på det oplæg, og også positive opråb fra folk om, at jeg turde udstille min situation og bede andre om hjælp.

Når du ved hvad din mest populære post på de sociale medier er, så får du faktisk et ganske godt indblik i hvem din omgangskreds er. Det er jo ikke tilfældige fremmede der har reageret på det du skriver: det er folk du har kaldt for venner. Måske du kan lære noget om dine venner, og hvordan de ser dig, ved at kigge tilbage på hvordan de har reageret på det du deler.Comments