Mange Måder at Fejre en Fødselsdag På

Der er nu noget herligt over ens fødselsdag. Nogle frygter den, fordi det er en dag der minder dem om, at de er blevet et år ældre. Men det giver ikke nogen mening at frygte det uundgåelige: hvis man ikke kan komme udenom det, hvorfor så være bange? Frygt er en følelse der er ment til at motivere os og passe på os. Når vi er bange for noget, så er det fordi vores krop forsøger at motivere os til at ændre på vores situation, så vi kan undgå noget farligt. Men vi kan ikke gøre noget for at stoppe tiden: det er umuligt. Så der er ingen grund til at frygte, at tiden går: for det gør den, og det må vi blot acceptere.

Derfor fokuserer jeg i stedet på at fejre dagen. Fuldstændigt som vi gør som børn. Vi kan nemlig ikke stoppe tiden, men vi kan risikere ikke længere at opleve den. Hvis vi dør, så fortsætter tiden med at gå, men vi er ikke længere en del af denne verden. Selvom det ikke giver mening at frygte tidens gang, så giver det altså mening at fejre, at vi har oplevet tidens gang og stadig er her til at observere hvad der sker. For mig er det det, fødselsdage handler om. En fejring af livet, og alt det, der er sket i det forgange år. Jeg kan godt lide at samle min familie og mine gode venner omkring mig, og snakke om hvad der er sket siden sidst vi samledes til min fødselsdag. Der er intet galt med at tiden går, og specielt ikke når tiden er gået med at samle interessant oplevelser eller komme tættere på de mål man har sat sig. Min fødselsdag handler ikke blot om mig og hvad jeg har brugt min tid på, men også alle de mennesker jeg elsker i mit liv. Jeg finder det inspirerende og livsbekræftende at høre om deres eventyr.

Der er mange måder at fejre sin fødselsdag på. Personligt kan jeg godt lide, at gå i barndom igen. Det er nemlig børn, der typisk er bedst til at nyde den store dag. De kan ligge søvnløse om natten, når de ved, at de vil blive fejret den næste dag. Som voksen har jeg endda mulighed for at opfylde alle de drømme, man som barn har om den perfekte fødselsdag. Før min seneste fødselsdag købte jeg eksempelvis en pizzaovn, så vi kunne få frisklavet pizza til morgenmad på min fødselsdag. Det var et stort hit hos mine venner, og jeg ved at jeg som barn ville have elsket sådan en friskbagt pizza serveret på sengen på min fødselsdag. Hvordan ville den perfekte fødselsdag have set ud, da du var barn? For mig at se, er det aldrig for sent at få den slags til at gå i opfyldelse.Comments