Jensens Torsk i Eddikesovs

Jensens Torsk iEddikesovs

600 g torskefilet,
1 l vand
1 løg,
½ dl eddike,
100 g smør
1 dl hvidvin,
1 lille bundt grønne asparges
200 g fjordrejer,
1 bundt persille
salt og peber.

Bring vandet i kog sammen med det grofthakkedeløg, salt og peber. Læg fisken i vandet og opvarm langsomt, til det atterkoger. Sluk for varmen og lad fisken trække i suppen i 8 – 10 min. Kog eddiken
ind, så den næsten er væk. Tilsæt hvidvinen og ½ l af fiskesuppen. Kog detned til det halve og jævn
evt. Pisk smørret i, smag til med krydderier og anret med fjordrejer og letdampede grønne asparges.
Der er skåret i mindre stykker. Giv nypillede kartofler til og pynt medkryddergrønt.



Comments