Fyldte kyllinger

Fyldte Kyllinger

Kyllinger

Fars lavet af Kalve- eller Hønsekød

kalve- eller hønsesuppe

grønne Ærter

Persille

Smør

Mel

Smør

Salt, Peber

Sukker

lidt Citronsaft

Når Kyllingerne er rengjorte og godt skyllet, fyldes de med en Fars, lavet af Kalve- eller Hønsekød; når der er syet for Farsen, koges Kyllingerne i Kalve- eller Hønsesuppe (ca. ½ – 1½ time efter størrelse og alder); lidt før de er kogt, kommes en god Portion grønne Ærter i at koge; når de er møre, tages de op i en Kasserolle, hvori først en Håndfuld finthakket Persille er svitset i et godt Stykke Smør, der omrøres, og holdes varme. Saucen laves af Mel, bagt i Smør, spædt op med Suppen; den krydres med Salt, Sukker og lidt Citronsaft. Kyllingerne, skåret i pæne Stykker, serveres på et Fad, omgivet af de grønne Ærter, og Saucen serveres i Sauceskål.



Comments