Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Muslingesuppe fra Skagen











  


Muslingesuppe fra Skagen. (4 pers.)

50 g smør

karry

4 fed hvidløg

2 løg

2 porrer

2 gulerødder

salt

peber

4 dl. hvidvin

5 dl. fløde

1800 g blåmuslinger

Muslingerne rengøres. Tjek at alle er levende! Det gøres ved at give hver musling et let bank mod bordet. Hvis den er levende, vil den lukke sig, og ellers skal den kasseres. Skyl i koldt vand. Svits smør med karry i en stor gryde, og heri ristes hakket løg og hvidløg sammen med strimlet porre og gulerod. Tilsæt hvidvin og smag til med salt og peber. Lad koge til vinen er næsten væk. Tilsæt muslingerne og læg låg på gryden. Lad koge i nogle minutter (til muslingerne har åbnet sig) og tilsæt fløden. Server med brød.



Social Widgets powered by AB-WebLog.com.