Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Vildt











  


Agerhøns a`la cremè Agerhøns Stegte
Agerhøns i Serveringsgryde Bekkasiner
Blishøns Stegte Duer i gryde
Duer i Fad Duer Farserede
Duebryster Duepostej
Dyrebov Stegt Dyreposteg
Dyrelever Stegt Dyrelever Stegt
Dyresteg Hakket Dyrebov Farseret
Dyrekoteletter Dyrekølle Marinere
Dyrevildt crebinetter Dyreryg Marineret
Dyrekølle Stegt Dyreryg Stegt
Dyrekølle Røget Dyrekød-Hachis
Dyreragout Elg Filet Stegt
Farseret fasan Fasaner stegt på gammeldags manèr
Fasan i kål Faserede skovduer m. champ. sovs
Fyldte Blishøns Haresteg Gammeldags
Fyldte Fasanbryster i Fad Hare Gratineret
Haregryde med Hvidvin Kramsfugle Stegte
Hareryg stegt med fløde Krikænder Stegte
Kogte Skovduer i Tomatsovs Krikænder med champignon
Marineret Hare Marinade til Vildt
Moseænder med champignon Normannerdue med Cidersauce
Ryper Stegt på Ribsbund Ovnstegte fasanhøner
Råger Flødestegte Perlehøns med vermouth
Skovduer m. druer. nødder og æbler Ryper Stegt med Bacon
Skovduer Kogte Ryper Stegt med Fyld
Skovduer på Sellerirede Snepper Stegte med Sneppebrød
Stegning af Vildt Stegt Vildgås
Stegt vildsvineryg Vagtler med oliven
Vildænder Stegte Vagtler Stegte (2 pers.)
Vildgås m. Kastaniefars Vildsvinesteg Marineret
Vildtgryde med Rodfrugter Vildsvinesteg med Blåbærsauce
Vildt tournedo Tyttebærboller


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.