Rabarbertrifli

Rabarbertrifli. (4 pers.)

½ kg tynde rabarberstilke

100 g sukker

6 – 8 store makroner

2 – 3 spsk. sød sherry

Creme:

2 æggeblommer

3 spsk. sukker

1 spsk. majsstivelse

2½ dl piskefløde

1 vanillestang

Flødeskum

Skær rabarberstilkene i 1½ cm lange stykker. Kog dem møre med sukker og et par spsk. vand. Lad dem svale. Creme: Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og pisk majsstivelse i. Bring fløden i kog med den flækkede vanillestang. Hæld den kogende fløde i æggemassen, mens der piskes. Hæld tilbage i gryden og bring det i nærheden af kogepunktet, mens der piskes – cremen må ikke koge, så skiller den. Tag gryden fra varmen og lad cremen svale af. Fordel letknuste makroner i portionsglas og dryp dem med sherry. Kom rabarber og creme på. Top op med flødeskum.



Comments