Hjertegullasch

Hjertegullasch. (4 – 6 pers.)

Ca. 150 g røget spæk i terninger

4 svinehjerter

Evt. margarine

2 løg

3 – 4 gulerødder

8 – 10 hele peberkorn

Evt. 2 – 3 tsk. paprika

3 – 4 laurbærblade

6 – 7 dl. Bouillon eller vand

Hvedemel eller maizenamel til jævning

mælk

Kulør

Salt

Peber

250 g champignon

Tilbehør:

Løse ris eller kartoffelmos

Rens hjerterne meget grundigt og skær det rene kød i mellemstore terninger. Smelt fedtet af spækterningerne i en gryde og tag dem op. Brun nu hjerteterningerne i det afsmeltede fedt og tag dem herefter op. Tilsæt evt. en smule margarine til stegefedtet og svits derpå grofthakkede løg og skiveskårne gulerødder. Kom peberkorn, paprika og laurbærblade i gryden, spæd med bouillon eller vand og lad retten småkoge under låg i en times tid. Skum 1 – 2 gange undervejs. Justér tykheden i skyen med maizena/mælk. Kulør, salt og peber tilsættes sammen med de ristede champignoner. Server gullaschen rygende varm med det valgte tilbehør.

Tilbage



Comments