Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Farsbrød glaseret











  


Farsbrød, glaseret

En god kødfars evt. tilsat skinkefars

rasp

mild sennep rasp lyst puddersukker

smør/margarine

vand eller suppe

kulør

årstidens grønsager

Almindelig kødfars eller fars tilsat skinke, formes som et brød på et bræt drysset med rasp. Brødet smøres med mild sennep, drysses med rasp og lyst puddersukker og lægges i ildfast fad eller lille bradepande. Klatter af smør eller margarine lægges over, og det sættes i varm ovn ca. 40 – 50 min. Når farsbrødet er brun, spædes med lidt vand eller suppe, hvormed der jævnlig dryppes, og skyen jævnes, tilsættes kulør og smages til som sovs. Kogte grønsager gives til.



Social Widgets powered by AB-WebLog.com.