Koteletter til mange

Koteletter til mange. (10 pers.)

Skal man være mange til middag, er det en god ide at servere dette koteletfad. Det kan gøres helt færdigt i god tid, så det blot skal sættes i ovnen en lille times tid før serveringen.15 – 20 nakkekoteletter500 g små løg500 g champignon100 g margarine2 dåser flåede tomater250 g ærter4 – 5 dl. flødesalt og peberpaprikaSkold og pil løgene. Skær rodskiven af champignonerne, skyl dem og del evt. de største. Smelt margarinen gyldent, krydr koteletterne med salt og peber og brun dem hurtigt i fedtstoffet. Læg koteletterne i en bradepande. Brun dernæst løg og champignoner og kom dem ved. Kom tomater og ærter i fadet. Kog panden af med væden fra tomater og fløde og krydr med salt, peber og paprika. Hæld blandingen i fadet. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen 40 – 50 minutter ved 200 grader. Server retten med løse ris og en skål salat. En god kartoffelmos er også godt til.

Se også denne guide: Godlivstil.com



Comments