Panerede koteletter på grønsagsbund

Panerede koteletter på grønsagsbund. (4 pers.)

En god gammeldags kotelet med skaft i en sprød panering og serveret med svitsede grønsager er en rigtig søndagsmiddag.4 tykke koteletter med skaftægraspsalt og peberca. 75 g margarine3 – 4 gulerødder1 persillerod1 pastinak½ lille selleri2 – 3 porrerVend koteletterne i æg og derpå i salt- og peberblandet rasp. Smelt smørret gyldent og brun hurtigt koteletterne på begge sider. Dæmp varmen og lad koteletterne stege færdig ved svag varme 3 – 5 minutter. Skræl gulerødder, persillerod, pastinak og selleri og skær dem i fine strimler eller riv grønsagerne på den grove side af råkostjernet. Skyl og snit porrerne fint. Smelt fedtstoffet og svits grønsagerne heri nogle minutter, til de er gennemvarme. Anret koteletter og de svitsede grønsager på et varmt fad. Giv kartofler til og evt. smør, der er tilsat persille.

Værkstedsvogne til gode priser



Comments