Forskellige panader t. glaserede skinke

Forskellige panader til glaserede skinker

En kogt eller ovnbagt skinke kan glaseres på forskellig måde til en lækker og meget festlig anretning. Sværen flåes af, og skinken ridses med en skarp kniv i diagonale linier. Tryk en hel nellike i midten af hver firkant og dæk skinken med en af følgende panader, hvorefter skinken sættes i varm ovn, 230 grader, i ca. 15 min.

1.

½ dl. sirup blandes med 1 dl. puddersukker og ½ dl. appelsinsaft eller grapesaft.

2.

Orangemarmelade røres med sennep, smøres på og drysses med rasp.

3.

½ tsk. sennep, 4 spsk. revet peberrod, 1 dl. puddersukker og ½ dl. ananassaft eller appelsinsaft.

4.

Smør skinken med sennep, drys den med puddersukker. Efter stegningen pyntes skinken med ananasstykker og evt. afvekslende cocktailbær på tandstikker, der stikkes ned over det hele. Dryp den med lidt sky.

5.

Et finthakket løg svitses i 1 spsk. af det afsmeltede fedt fra skinken; tilsæt 2 spsk. sukker, ½ tsk. salt, ¼ pulveriseret nellike, ¼ dl. chili sovs, ¾ dl. tomatketchup, 1 spsk. engelsk sauce, 2 spsk. estragon og lad det koge sammen 5 min., før det smøres over skinken.

6.

1 æggehvide piskes stiv, blandes med 1 spsk. sennep og 1 spsk. puddersukker og smøres over skinken, der drysses med rasp.

Husk at du kan købe alt udstyret til at lave retten hos vores venner hos VVSochbad.



Comments