Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Krydret varm punch Opskrift











  


Krydret varm punch. (8 – 10 pers.)

1 liter rødvin

1 liter Muskateller vin

2½ dl. hvid Vermouth (sød)

1 spsk. Angostura

100 g rosiner

reven skal af 2 appelsiner

1 tsk. kardemomme

5 nelliker

1 syltet ingefær

½ kanelstang

1 dl. snaps

2 dl. (170 g) sukker

100 g smuttede mandler

Rødvin, Muskateller, Vermouth og Angostura hældes i en stor gryde og varmes langsomt op. Tilsæt rosiner, appelsinskal, kardemomme, nelliker, finthakket ingefær og kanelstangen. Når punchen er varm (men ikke kogende), tilsættes snapsen samt sukker og mandler. Det er nemmest at holde punchen varm i en ildfast gryde, der kan stilles over et spritapparat på bordet. Til denne punch kan man servere æbleskive, vafler eller bare julesmåkager.



Comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.