Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Syltede grønne peberfrugter











  


Syltede grønnepeberfrugter

4 – 5 grønnepeber
1 løg
1 fed hvidløg
150 g salt pr. l vand

lage
1 l eddike
½ kg sukker
¼ tsk stødt hvid peber
friske dildskærme

Peberfrugterne deles på langs, kernernefjernes og de skæres i strimler på langs, løg og hvidløg skæres i tern oglægges i saltlage et døgn. Giv det derefter et opkog i rent vand.

Eddike og sukker bringes i kog, menspeberfrugterne, dildskærme, hvidløg og løg kommes på små glas samt evt.konserveringsmiddel (anbefales hvis de skal gemmes meget længe) lagen hældesover og glassene lukkes straks.
Tips: Brug den når der overskud af peberfrugter fra drivhuset, det gør viselv.



Social Widgets powered by AB-WebLog.com.