Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Julemiddag











  



And stegt dagen før

Brunede Kartofler

Bagte Fyldte Æbler

Fulling 2

Fulling

Gammeldags Rødkål

Gammeldags Ribbensteg

Glaserede Æbler

Helstegt Kalvefilet med
Flødesovs

Helstegt Svinekam

Ingefærpærer med Kanelsovs

Helligtrekonger Dessert

Julebombe

Juleænder med Mørbrad

Julekartofler stegt i
Gåsefedt og Laurbær

Julekoteletter af
Dyrekølle

Julelys

Juletærte

Kejserinde-ris med Frugt

Kirsebærsovs

Nissegrød med Æbler

Peberrodsflødeskum

Ris a’ la mande

Ribskogte Pærer

Rødkålssalat

Sprængt And med
Grønlangkål

Stegt Gås

Sprængt Kalkun

Sprængt And med Grønsager

Stegt And

Svesker i Cognac

Stegt Kalkun

Æbler Bagt i Smør

Tarteletter med Skinke
Ærter og Gulerødder

Tranebærkompot

Tunge i Aspic

Vridekål

Æbleflæsk


Social Widgets powered by AB-WebLog.com.