Grønsagsrand med skinkesalat

Grønsagsrandmed skinkesalat

300g ærter
350 g broccoli
3 gulerødder
4 stilke blegselleri
7 dl grønsagsbouillon
12 blade husblas
salatblade
brøndkarse
Skinkesalat:
200 g kogt skinke
1 lille løg
1 bdt purløg
150 g mayonnaise
1 dl creme fraiche
1-2 tsk lys sennep
salt og peber

Skæralle grønsagerne i små stykker og kog dem i grønsagsbouillon eller letsaltetvand, til de er lige knap møre, de skal stadig være lidt sprøde og have"bid". Lad dem dryppe af i en sigte og læg dem derefter i en randformi et smukt mønster. Mål 7 dl af lagen. Læg husblasen i koldt vand 10minutter. Smelt den i lagen og lad den svale lidt. Hæld den over grønsagerne.Stil randen koldt til næste dag.
Skinkesalat: Skær skinken i små terninger og bland den med finthakket ellerrevet løg og fintklippet purløg. Rør mayonnaise og creme fraiche sammen ogsmag det til med sennep, salt og peber. Bland skinkeblandingen i. Servérskinkesalaten for sig eller kom den i midten af randen, når den serveres



Comments