Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Forloren hare











  


Forlorenhare

250g hakket svinekød
250 g hakket oksekød
4 store tvebakker el. 1 dl. rasp
ca.. ½ dl fløde
2 æg
salt og peber

ENDVIDERE
50 g røget spæk
ca.. 4 dl mælk
kulør

SOVS
stegesky
1½ spsk. mel
gelè
et par spiseskefulde fløde

Rørkødet med de knuste tvebakker el. rasp, æg og fløde. Farsen skal være retfast. Smag til med salt og peber. Form farsen som en tyk kort pølse og læg deni et ovnfast fad eller bradepande. Læg tynde skiver af røget spæk over"haren". Sæt fadet i en meget varm ovn, 250 grader i ca.. 15 min. ellertil" haren" er begyndt at tage farve. Kom lidt kulør i mælken oghæld den i fadet. Lad "haren" stege færdig ved jævn varme, 170grader en halv time. Dryp jævnlig med mælk fra fadet

SOVS

Hældvæden fra "haren" lad den koge op i en gryde. Rør en jævning afmaizena og mælk og rør det heri til det har en passende konsistens og lad detkoge et par minutter, tilsæt lidt ribsgelè eller anden gelè og måske lidtfløde for at gøre den "blød"



Social Widgets powered by AB-WebLog.com.