Kylling i valnøddesauce

Kyllingi valnøddesauce (2-3 pers.)

1kylling
¾ I vand
1 gulerod
1 løg
1 tsk. salt
1 laurbærblad

Sauce:
1 stort løg
15 g margarine
50 g hakkede valnøddekærner
2 dl siet kyllingesuppe
1/2 bæger yoghurt
1/2 tsk. paprika
salt, peber
Tilbehør: Flùtes

Kyllingensættes over at koge i vand tilsat gulerod, løg, salt og laurbærblad. Koger3/4 time.
Kyllingen tages op, lårene skæres fra og deles og brystkødet skæres fra.Løget hakkes groft og svitses i margarinen.
Valnødderne svitses med efter nogle minutter. Suppe, yoghurt og paprikatilsættes. Saucen smages til med salt og peber. kyllingekødet lægges i saucenog varmes igennem.



Comments