Farseret and

Farseretand (4 pers.)

1and, salt

Fars:
2 tykke skiver franskbrød (ca. 50 g)
1½ dl rødvin
1/4 kg hakket oksekød
1/4 kg hakkede champignon
10 hakkede oliven
1 tsk. salt

Sauce:
2 dl rødvin
1 dl vand
salt, peber
meljævning
Tilbehør: Kartofler, bønner eller grøn salat.

Andenoptøes, tørres og gnides med salt. Indmaden hakkes groft. Franskbrødetafskorpes og udblødes i rødvinen. Oksekødet røres med champignon, oliven,franskbrød, indmad og salt.
Farsen fyldes i anden, som lukkes med kødnåle. Lægges i en lille bradepandemed ryggen opad. Steger ½ time ved 175 grader. Fedtet hældes fra. Rødvin ogvand hældes ved, og anden vendes med brystet opad. Videresteger Ca. 1½ time.
Skyen hældes fra og skummes for fedt. Smages til med salt og peber og jævneslidt.



Comments