Fiskefad

Fiskefad(6 pers.)

½kg fiskefars
1 æg
1 dl fløde
1 tsk. salt
½ tsk. karry
¼ kg champignon
1 pk. rødspættefileter
1 ds. muslinger (250 g)

Sauce:
1 dl fiskesuppe
2 tsk. Safir hvedemel
15 g margarine –
1 æggeblomme
1½ dl fløde
salt, peber
Pynt: Dild

Tilbehør:Kartofler

Farsenrøres med æg, fløde, salt og karry. Champignon skæres i skiver.Rødspættefileterne optøes og drysses med lidt salt. Halvdelen af farsenkommes i bunden af et smurt ildfast fad. Champignon drysses over, og resten affarsen kommes i fadet. Rødspættefileterne rulles sammen og stikkes lidt ned ifarsen. Muslingerne fordeles omkring fileterne. Stilles i ovnen ved 180 grader i35-40 min.
Sauce: Væden hældes fra fadet og blandes med muslingelagen til ca. 1 dl i alt.
Melet piskes i suppen, der bringes i kog og tilsættes margarinen. Æggeblommeog fløde piskes sammen og piskes i saucen.
Varmes igennem og smages til med salt og peber. Klippet dild drysses overfisken.

Tilbage



Comments