Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Mulvarpeskud











  


Muldvarpeskud

1pose svesker
2 dl vand
ca. 30 g mandler
3 æg
3 spsk. sukker
1½ spsk. maizena
4 dl mælk
1 tsk. vanille
1½ dl. piskefløde
75 – 100 g chokolade

Sveskernekoges i vandet til de er møre ca. 15 min. og afkøles. Mandlerne smuttes og ½- 1 mandel kommes i hver sveske.
Sveskerne toppes op på et fad. Æg, sukker, maizena og mælk piskes sammen i engryde og varmes op under piskning. Vanille røres i og cremen afkøles.
Fløden piskes stiv og vendes i cremen. Cremen hældes over sveskerne ogchokoladen rives og drysses over.

Tilbage



Social Widgets powered by AB-WebLog.com.