Fyldte svinehjerter

Fyldtesvinehjerter

3– 4 svinehjerter
1æble
10– 12 svesker
salt,peber
50g smør
3dl vand
1½dl fløde
25g mel
kulør
Hjerterneskylles grundigt, evt. med lidt eddike i vandet. Sener og årestammer skæresbort. Blodet vaskes ud. Hjerterne tørres godt, drysses indvendigt med salt ogpeber. Udblødte svesker befries for stenen og fyldes i sammen med nogle skrælledeæblestykker. Hjerterne lukkes med spid eller sys sammen med bomuldstråd. Debrunes på alle sider i smørret i stegegryden. Kogende vand hældes ved og desteger under låg ved svag varme under låg i 2 – 2½ time. Hjerterne tages opog holdes varme, mens sovsen tillaves med fløde og jævning farves med kulørog smages til. Hjerterne skæres i tynde skiver og serveres med kogte kartofler,sovs og evt. ekstra kogte svesker og æblesnitter. Tips:

Hjerterne kanfyldes med persille kviste i stedet for svesker.

Theme design af ThemeClicks.com

 



Comments