Kalkun Wienershnitzler

Kalkunwienerschnitzel


500ghakket kalkunkød

2kogte kolde kartofler

1dl mælk

1æg

1- 2 tsk salt

½tsk peber

½tsk rosemarin

1tsk soya
2spsk margarine

1dl fløde

1dåse ansjoser

kapers1 citron

1bundt persille
Blandkødet med de mosede kartofler, mælk, æg og krydderier. Del farsen i 6 og lægdelene på et stykke vådt bagepapir. Skyl kniven i vand, så den ikke hængeri. Form runde og ikke for tynde schitzler af farsen og steg dem gyldne ifedtstoffet på begge sider. Læg dem på et varmt severingsfad. Kogpanden af med fløde og smag til med krydderier. Hældskyen over de forloren wienerschnitzler. Pyntmed ansjoser, kapers, citronbåde og persille. Schnitzlerne serveres med stegtekartofler, bønner og en god rødvin.



Comments