Små Hønsepostejer

Småhønsepostejer

1spsk. mel
1spsk. smør
1dl fløde
1æggeblomme, salt, peber, muskat
2dl hønsekød
tarteletter.
Smør,mel og fløde bages op, legeres med æggeblomme og smages til med krydderier.Heri blandes småfskåret, kogt hønsekød, og det fordeles i postejer ellertarteletter, der kan købes færdige eller laves hjemme. De sættes ca 15 min. ivarm ovn og serveres straks. Tiltarteletter eller postejer kan i stedet for butterdej anvendes en hurtigere dej.Der tages hertil 200 g margarine, 200 g mel, 4 spsk. fløde. Margarinen smuldresi melet, fløde tilsættes, og dejen æltes let sammen. Den stilles køligt,udrulles, og hermed beklædes små forme udvendig, der først er smurt godt medsmeltet margarine. De bages i varm ovn ca. 10 min.



Comments