Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Helstegt Mørdbrad med Persille











  


Helstegt Mørbrad med Persille

2 mørbrade

1 bdt. persille

salt

125 g smør

15 g mel

3 dl fløde

kulør

Mørbradene gøres i stand. Der skæres et snit pålangs i hver og de trykkes let ud. Persillen befries for stilke og lægges påden ene mørbrad, den anden lægges over og de holdes sammen med kødpinde ellersys sammen. Mørdbradene brunes i smør, 1 dl vand hældes ved og retten stegerca. 40 min. Melet røres med 1 dl fløde og resten af fløden hældes istegeskyen, der jævnes med det udrørte mel, tilsættes kulør og smages til.Serveres med nye kartofler til.



Social Widgets powered by AB-WebLog.com.