Helstegt Mørdbrad med Persille

Helstegt Mørbrad med Persille

2 mørbrade

1 bdt. persille

salt

125 g smør

15 g mel

3 dl fløde

kulør

Mørbradene gøres i stand. Der skæres et snit pålangs i hver og de trykkes let ud. Persillen befries for stilke og lægges påden ene mørbrad, den anden lægges over og de holdes sammen med kødpinde ellersys sammen. Mørdbradene brunes i smør, 1 dl vand hældes ved og retten stegerca. 40 min. Melet røres med 1 dl fløde og resten af fløden hældes istegeskyen, der jævnes med det udrørte mel, tilsættes kulør og smages til.Serveres med nye kartofler til.



Comments

0 Comment

  • lyder rigtig lækkert, vi skal have den i dag til mors dag sammen med min svigermor (94 år) hun laver ellers mad til sig selv men sætter pris på det jeg laver og så er der jo også hurtig mad i morgen, for hun går aldrig hjem uden et måltid til dagen efter. God dag til alle.

Say Something