Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Gode Ben (stegeben)











  


GodeBen

Ca.2 kg. Flæskeben
30 g margarine
1 spsk. Salt
peber
vand
jævning

Benenebrunes i en stor gryde, nogle stykker af gangen så de alle bliver brune, delægges alle tilbage i gryden og der tilsættes ca. 1½ l. vand eller til detnæsten dækker benene. Tilsæt salt, peber og lad retten koge langsomt tilkødet er mørt ca. 1½ time.
Brug derefter den mængde sky så man er sikker på at der er nok til sovs nokog jævn den med maizena mel, da det ikke giver afsmag af mel. Smag den til medsalt og peber.
Serveres med kogte kartofler og rigelig sovs til.



Social Widgets powered by AB-WebLog.com.