Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Stegt Lever med bløde løg











  


Stegt lever med bløde løg. (4 per.)

600 g kalvelever skåret i passende tynde skiver og renset for sener.

3 spsk. mel

salt og peber

3 store løg

fedtstof til stegning

2 dl. suppe eller bouillon

2 dl. fløde

meljævning

Begynd med løgene: Pil dem og skær dem i tynde skiver. Brun dem i rigeligt fedtstof på panden. Tag dem af panden.

Vend leverskiverne i mel tilsat salt og peber. Steg dem blidt i fedtstof på panden 2 – 3 min. på hver side. Kog panden af med suppe eller bouillon samt fløde. Kog væden ind nogle min. og jævn til sovs.

Servers med kogte kartofler og agurkesalat.



Social Widgets powered by AB-WebLog.com.