Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Marmorkage











  


Marmorkage

200 g smør

225 g sukker (ca. 3 dl.)

2 tsk. vanillesukker

3 æg

250 g mel (4dl.)

2 tsk. bagepulver

1 dl. fløde eller mælk

2 spsk. kakao

Rør smør og sukker godt sammen og rør vanillen i. Tilsæt æggene og rør godt mellem hvert. Bland bagepulver i melet og rør melet i dejen skiftevis med fløde eller mælk. Tag 1/3 af dejen fra og rør kakao i. Kom halvdelen af den lyse dej i en smurt sandkageform. Kom den mørke dej herpå og herover igen den lyse dej. Vend lidt rundt i kagedejen med en kniv, så kagen marmoreres. Bag kagen ved 175 grader i godt 1 time.



Social Widgets powered by AB-WebLog.com.