Forsiden   Hovedretter   Desserter   Syltning   Supper   Salater   Bagning   Får & Lam   Fisk   Fjerkræ   Grønsager    Frokostret    Varme Sovse    Vildt

Beder/Får/Lam Opskrift











  


Kødstykkernes Anvendelse

Bedesteg med Rosmarin Bederyg Stegt
Bedekoteletter Fyldte Citronstegte Lammekoteletter med Kørvelsauce
Gedebov Færøsk Festmåltid
Gedefricassè Gedenakke Braiseret med Bagte Rodurter
Gedekoteletter Gedekølle
Gullaschsuppe på Lam/Fårekød Gedekølle Smurt med Krydderurteolie
Kallunsuppe Lammebov Fyldt
Lam i Asparges Lammebov Farseret
Lammebov Braiseret Lammefrikassè
Lammebryst Fyldt Lammefrikadeller med Tomatsauce
Lamme Frikadeller Lammegryde med Yoghurt
Lammegryde med Mynte Lammegryde med Æbler og Rosiner
Lammekarry Lammehoved Grilleret
Lammekoteletter Dobbelte Lammehjerte
Lammekoteletter i Gelè Lam i Kasserolle
Lammekoteletter med Ærter Lam i Hvidkål
Lammekoteletter på Kartoffelbund Lammekoteletter
Lammekoteletter med Tomatsovs Lammekoteletter,dobbelte m. Rispilaw og Champignong
Lammekølle Farseret Lammekrone med Grønsager
Lammekølle Røget Lammekølle m. enebær og kartoffel Anna
Lammekølle med Krydderurter Lammekølle. Citronstegt/Langtidstegt
Lammelever helstegt med Bacon Lammeragout
Lammelever med Hvidvinsovs Lammeroulade
Lammeryg med Appelsinsauce og krydret Salat Lammeschnitzler med Rosemarin
Lammeryg med Bønner Lammesteg
Lammesteg med Mynte Lammesteg Glaseret
Lam Sprængt Lammesteg Peberrodspækket
Lam i Tomat Lammetykkam Marineret
Panerede Lammekoteletter m. Krydderurter Marinerede Lammekamme
Påskelammekølle Marinade til Lammeschnitzler


Comments

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.