Broget fiskepande

Broget fiskepande. (4 pers.)

1 rød peber1 grøn peber15 g margarine¼ hvidkål (ca. 700 g)ca. 400 g torskefileter (ferske eller frosne)1 spsk. citronsaft1 tsk. salt1 tsk. paprika1 dl. creme fraiche2 – 3 spsk. klippet purløg1 fed presset hvidløgTilbehør:Groft brød eller risPeberfrugterne skæres i skiver, der svitses på panden i margarine. Hvidkålen snittes fint og svitses med, til den falder lidt sammen. Torskefileterne skæres i 2 – 3 stykker på tværs. Fisken fordeles oven på grønsagerne. Dryppes med citronsaft og drysses med salt og paprika. Låg lægges på panden og retten småkoger 6 – 10 min. afhængig af, om det er fersk eller frossen fisk. Creme fraiche røres sammen med purløg og hvidløg.

Samarbejde



Comments