Stegte revelsben

Stegte revelsben

8 revelsben (à 125 g)1 liter vand2 laurbærblade1 zittauerløg i både (100 g)10 hele peberkorn1 tsk. groft saltMarinade til pensling:200 g purerede tomater 2 spsk. fintrevet zittauerløg1 spsk. sød chili sauce 1 tsk. groft saltKom revelsben og vand i en gryde og bring det i kog. Skum suppen. Tilsæt de øvrige ingredienser. Kog revelsbenene ved svag varme og under låg i ca. 1½ time.Marinade til pensling: Rør tomaterne sammen med løg, chillisauce og salt. Tag revelsbenene op af suppen og lad dem dryppe godt af. Pensl revelsbenene med marinade og læg dem på en bagerist med en bradepande under. Steg revelsbenene midt i ovnen ca. 20 min. ved 225 grader. Vend dem efter ca. 10 min. Pensl igen med marinaden og steg dem færdige ca. 10 min. Server resten af marinaden til de stegte revelsben.

Altid fede artikler lige ved hånden: Anotherlife.dk



Comments