Karrydolmere

Karrydolmere (8stk.)

1 hvidkål (ca. 2 kg)

vand, salt

2 løg

2 syrlige æbler

15 g margarine

1 spsk. karry

400 g hakket flæskesmåkød

2 spsk. rasp

1½ dl. mælk

1 tsk. salt

groftkværnet peber

snittet hvidkål

1 – 2 tsk. karry

Hvidkålen deles i blade og de 8 største blade koges 3 – 4 min. i letsaltet vand. Løg og æbler skæres i terninger og svitses 5 – 6 min. i margarinen tilsat karry. Kødet røres med løgblandingen, rasp, mælk, salt og peber. Fyldet fordeles på kålbladene, der pakkes om fyldet og lægges i et stort ildfast fad. Resten af kålen

snittes fint, blandes med karry og lægges ved siden af kåldolmerne. Alufolie lægges løst over. Stilles i ovnen ved 200 grader ca. 40 min. til kålen er mør.