Fyldte bedekoteletter

Fyldte bedekoteletter

4 tykke bedekoteletter á ca. 200 g
8 sardelfileter
2 fed hvidløg
2 faste tomater
8 – 12 friske salvieblade
2 spsk. margarine
salt

Skær koteletterne igennem til benet på den lange led og pres de to halvdele fra hinanden med håndroden. Skyl sardelfileterne, tør dem godt og halver dem på langs. Hvidløgsfeddene pilles og hakkes meget fint. Tomaterne skylles, tørres og skæres i tynde skiver. Salviebladene skylles og tørres godt. Læg sardelfileter og tomatskiver på den ene halvdel af koteletterne, fordel hvidløg og salvieblade herover, luk den anden halvdel sammen om fyldet og hold koteletterne sammen med tandstikker. Varm margarinen på en stegepande og steg de fyldte koteletter gyldenbrune, ca. 6 minutter på hver side, hvorefter de drysses med salt. Hertil serveres hvide eller grønne bønner til.

Skrevet af Sara K.

I tæt samarbejde med Astronable



Comments