Jagt

Vælg det rigtige tøj til jagt

Skovens grønne blade fylder det meste af synsfeltet. Luften er let og fugtig. Det har lige regnet, så regndråberne triller ned af træernes stammer. I det fjerne lyder små fodspor fra dyr, som gemmer sig inde i krattet. Bladene på jordbunden gør det svært at spotte dem, men i dyb tavshed kan de anes. Som en rigtig jagtentusiast kan du helt sikkert se det for dig, og det kribler sikkert i fingrene for at komme afsted på din næste jagt. Men inden du skal afsted, skal du have styr på det helt rigtige tøj til jagten.

Populært mærke blandt Danmarks jægere

Et mærke som mange danske jægere benytter, er Deerhunter. Deerhunter er en familievirksomhed, hvor nøgleordet alle dage har været jagt. Familiens passion for jagt blev større og større med årerne der gik, og dette forårsagede, at de i 1985 grundlagde virksomheden, som skulle sælge kvalitetstøj. Den primære målgruppe var jægere, dog var det også hensigten, at den almene borger skulle kunne få gavn af sortimentet. Virksomheden havde til formål at skabe en forretning, hvor produkterne og deres funktionalitet i forbindelse med jagt var i højsædet. Tøjet er specialdesignet med fokus på klimaet og beskyttelsen heraf. Jagttøjskollektionerne fremstilles i dag til både mænd og kvinder og i mange forskellige designs og kvaliteter. Jagttøjskollektionen til kvinder kom først frem i 2018, hvor familien fik større opmærksomhed på dette segment. Mærket er særligt populært i Danmark, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at de siden 2009 har været leverandører til Hendes Kongelige Højhed og Det Kongelige Danske Hof.

Lad naturens skønne omgivelser omfavne dig

Når du er på jagt, er det vigtigt, at du går i et med naturen. Heldigvis har Deerhunter lanceret camouflagebeklædning til begge køn og i forskellige størrelser. Dette forbedrer dine chancer for en succesfuld jagt, da dyret har sværere ved at lokalisere dig i skovens mange nuancer og mellem træernes blade. Din beklædning gør det nemt for dig at gemme dig og pludselig spotter du den store flotte buk, som måske er årsagen til, at du er afsted. Du gør riflen klar og indstiller sigtekornet. Der er ikke en lyd i det fjerne. Du holder vejret, koncentrationen er ekstremt høj og pludselig kan hele skovens omgivelser høre, at riflen er affyret og dyret er nedlagt.

Godt klædt på i alt slags vejr

Deerhunter er en bred kategori med både beklædningstøj som tidligere nævnt men også støvler, så du altid er 100% camoufleret. Tøjet er designet til at kunne beskytte dig mod kulde og regn. Dette er helt essentielt, hvis du i Danmark ønsker at anvende det til jagt, da vejret skifter konstant og du aldrig kan være sikker på solen stråler hele dagen, eller det halvvejs begynder at regne. Og er der en ting, der kan fjerne dit fokus fra en succesfuld jagt, så er det helt bestemt, hvis tøjet er vådt og du fryser. Alle produkterne er testet til at kunne klare sig i et utal af år i nordiske omgivelser.Comments