10 Bilmærker Alle Rigtige Mænd Skal Kende

Når drenge-snakken rigtigt går kommer vi let til at udfordre hinanden i hvem der ved mest om vores yndlings-emner. Nogen er super stærke når det kommer til at liste fodbold-spillere, mens navne på alle Pokemonér flyver ud af munden på en anden. En ting de fleste mænd kan nikke genkendende til er bilmærker – vi giver her en hurtig gennemgang af ti bilmærker vi mener, enhver rigtig mand skal kende. Du vil opdage nogle klassikere, men sandsynligvis også et par stykker du ikke lige havde hørt om før.

1. Siam Di Tella

Dette bilmærke er et af de mere lækre af slagsen og kommer fra Argentina. Det er måske ikke en Ferrari eller en Lamborghini, men ved første øjekast kan man godt snydes til at tro det. Tella’en er da heller ikke bare et billigt forsøg på at kopiere de førnævnte – nej, der er tale om god kvalitet og lækre materialer.

2. JOSS

JOSS er et australsk bimærke der køres af folk der ser sig selv som “The BOSS”. Det er drengerøvs-biler manden der godt kan lide at lege og give den gas i terrænet.

3. Juwel

Med et navn som “Juwel” ved man, at der er sigtet efter luksus. Dette belgiske bilmærke har da også formået at producere nogle rigtigt flotte biler, og til en pris der er til at forstå.

4. Mercedes

Denne tyske klassiker kender vi allesammen. Uanset hvor man dykker ned – om det er i Mercedes E klasse, eller man bevæger sig dybere ind i butikken til Mercedes A klasse – så er der altid tale om lækre biler med en god køreoplevelse.

5. The Knight XV

Hvis man gerne vil lege Batman, så er det med at kaste sig over dette canadiske mærke. Ikke nødvendigvis fordi bilerne ser specielt Batman agtige ud – men tjek lige navnet: The Knight XV! Der refereres selvfølgelig til de gode gamle riddere, og med god grund. Disse biler har generelt en stærk konstruktion, og kan holde til rå kørsel.

6. Škoda Auto

Endnu et mærke vi alle har hørt før, men det hører dog til på listen. Rigtige mænd ved hvad en Skoda er, fordi rigtige mænd får fat i en bil så snart de kan. Når man har sit første kørekort i hånden går man ikke efter en Bentley – mens en Skoda leverer en god køreoplevelse for pengene.

7. Finlandia

Bilmræket Finlandia kommer fra…. Badum-Tscchh: Finland! Med sådan et navn er der ingen undskyldning for, at rigtige motor-entusiaster ikke kan sige dette navn når der konkurreres på at liste bilmærker.

8. Le Zebre

Hvordan tror du det ville være at køre rundt i en Zebra? Det er der forhåbentligt ingen der ved… Men med en Le Zebre fra Frankrig kan du både lyde fise-fornem og en anelse skør. Desuden har disse biler noget rigtigt lækkert interiør, der ikke engang er stribet!

9. Goliath

Endnu et mærke fra Tyskland. Denne gang skinner de tyske værdier virkeligt igennem – hvem gider være David, når man kan kalde sig Goliath? Gode robuste biler af tysk kvalitet.

10. Force Motors

Endnu et sjovt navn på listen. Force Motors kommer fra Indien, hvor man typisk godt kan lide at kalde ting det de er – og Force Motors er lige præcis biler, hvor der er fokus på et smide så meget motorkraft i maskinen som muligt.

Rigtige mænd spiser det her

Retur til Vine