10 Hurtige Fifs Til At Følge Moden i 2017

Moden skifter som vinden blæser, så kan det virkelig betale sig at følge med? Selvfølgelig kan det betale sig – det er trods alt din stil vi snakker om! Måden moden skifter på er desuden ikke helt uforudsigelig – det ser blot sådan ud, hvis man ikke lige kender de mønstre den typisk går igennem. Vi har her samlet ti hurtige fifs, der gør det let for dig at følge moden i det nye år.

 

1. Sporty er In

De sidste år har moden i Danmark været meget fokuseret på en aktiv livsstil. Uanset om du rent faktisk løber ture eller ej, er et par Puma sko det helt rette fodtøj til stort set alle arrangementer. Det ser ikke ud til at forandre sig i 2017, så invester du gerne i sådan et par – måske får de dig endda ud af sofaen!

2. Fashion er en Livsstil

Folk går op i mode i forskellig grad. For nogle er det blot et irritationsmoment, at garderoben af og til skal skiftes for at “følge med tiden”. For andre er det en livsstil, og de gør hvad de kan for at signalere dette faktum gennen livsstils-fokuserede brands som Wood Wood og lignende.

3. Retro

Ting der har været på mode, har en tendens til at blive moderne igen senere hen. Det er vores indbyggede forelskelse i nostalgien der har æren for dette, og det gør at vi af og til kan bringe ting eller arvegods frem fra gemmerne.

4. Fjernsynet

Hvis du vil have en genvej til hvad der er moderne, så tag et kig i fjernsynet. Alt fra supermodellerne og skuespillerne til værterne i God Morgen Danmark har eksperter ansat, der sikrer at de altid er iklædt det sidste nye skrig.

5. Først USA, så Danmark

Hvis du vil være på forkant med tingene, så tag at se hvad der hitter på den anden side af atlanten lige nu. Langt de fleste mode-diller der rammer USA, kommer nemlig til Danmark kort tid efter.

6. Personligt præg

Mode er ikke længere en diktator for hvordan du skal gå klædt – nu er det et fundament, hvor på du kan bygge din egen stil. Sørg derfor altid for at give dit outfit et personligt præg.

7. Subkulturer

Der er flere afgreninger af moden, og de giver sig til udtryk i hvordan diverse subkulturer klæder sig. Hvis du hører til en bestemt subkultur, eller finder deres stil interessant, så fordyb dig nærmere i det og bevæg dig i den retning.

8. Eksperimenter

En gang var det kun de modigste mode-designere og Hollywoord stjerner der turde eksperimentere, men i dag er det ganske almindeligt at alle gør det. Prøv nye kombinationer af, og vær lidt skør – det er en god måde virkelig at finde sin egen stil på.

9. Tilbage til barndommen

Én af de måder vi kan tillade os at være rigtigt skøre på er, ved at kigge tilbage på vores egen barndom. Hvad var moderne dengang? Var der noget du altid gik i? Kopier det, og du bærer nu rundt på noget med en sjov personlig historie.

10. En helhed

Det vigtigste når det kommer til mode er, at hvert stykke tøj bliver til en æstetisk helhed. Tingene skal spille sammen.

Bragt i samarbejde med Billigeboxershots.dk, som sælger billige underbukser.