10 Skomærker Der Kommer til at Dominere Moden i 2017

Den danske mode har altid været lidt sin egen, når det kommer til sko. Vi er en anelse rebelske, og har intet imod at kombinere et par flotte mørke jeans med ekstremt farverige Nike sko for den sagsskyld. Selv om vi er rebelske her i landet, har den internationale mode dog stadig en tendens til at ændre vores egen smag, og den indflydelse er der et vist system i. Når ting bryder igennem i USA ser vi dem typisk 3-4 måneder senere i Danmark, blot i en lidt “vildere” version. Det har sko-producenterne regnet ud, så efter de lancerer en sko i Amerika, laver de den skandinaviske version et par måneder senere og sender den vores vej. Vi kan derfor allerede nu se, hvilke skomærker der kommer til at dominere i 2017.

 

1. Brian Atwood

De vildeste sko du ser de kendte gå rundt i, er sandsynligvis fra Brian Atwood. Det er et italiensk skomærke, der tilbyder at lave skoene helt efter dine egne krav. Kvaliteten er i højsæder, og de er en af de mest luksuriøse udbydere derude.

2. Björn Borg

Den stærke kombination af sport og mode er lige hvad Danmark er på vej hen imod. De farverige Nike sko der kun fokuserede på sport er på vej ud, men i denne udfasning forventer vi at en fusion imellem de to kommer til at slå igennem.

3. Gucci

Et af de stærkeste brands i verden, og med god grund. Skoene er ganske vist utroligt dyre, men de er også noget af det stærkeste rendyrkede italienske design der findes på markedet.

4. Christian Louboutin

Christian Louboutin er kendt for de smukke højhælede sko med den karakteristiske røde hæl. Innovation er i højsædet, og det er noget danskerne kan lide – klassisk med et twist.

5. Vans

Mottoet for Vans er “Less is More”, og det passer helt perfekt ind i danskernes tankegang. Vi kan godt lide luksus en gang imellem, men til hverdag skal vores sko være simple og behagelige. Der skal ikke en masse bling til for at gøre en sko pæn og lækker, og det har Vans gennemskuet.

6. Miu Miu

Miu Miu er mest kendt for deres ankel-støvler, og det er en type af støvle vi ser er ved at blive in i Danmark. Vi er stadig i luksus-klassen, men det er også her danskerne kigger hen når de skal til store events.

7. Converse

Åhh ja, den gode gamle klassiker. Den var på mode sidste år, er det igen i år og kommer sandsynligvis til at være det næste år også. Lædersko fyldt med farver er noget danskerne kan lide, og den borer dybt ned i vores helt basale værdier omkring individualitet og kvalitet.

8. Iron Fist

Når danskerne gerne vil skille sig ud, gør de det med stil. Iron Fist er rettet mod de danskere, der ønsker at have deres helt egen stil og kan klare tanken om, at ikke alle bryder sig om deres sko.

9. Puma

Alsidigheden er virkelig hvad der får Puma ind på listen over de dominerende sko. Uanset hvilken type aktivitets-præget sko man er ude efter, har Puma noget lækkert der passer helt perfekt.

10. Vagabond

Sko er måske den eneste ting hvor vi danskere har det okay med at overgive os til svensken. Vi elsker at lave en god handel, og med vagabond kan man virkelig finde mode til gode priser.

Elsker du også katte?