3 gode tips til dig der vil være aktiv i din ferie

Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Hvis du er en af de mange mennesker, som stadig ikke har fundet ud af, hvad ferien skal bruges på, så får du her nogle gode forslag. Hvis ikke der er lidt på programmet i ferien, så bliver den nok kun brugt derhjemme på sofaen. Selvom turen måske ikke kommer til at gå sydpå, så er der heldigvis masser af give sig til herhjemme i sommerlandet. Læs med her.

Tag på golf ferie i Himmerland

Hvis du er golf entusiast, så er Himmerland Golf & Spa Resort lige noget for dig. Her er der nemlig mulighed for at slappe af og nyde de smukke omgivelser eller du kan spille masser af golf. Resortet tilbyder rigtigt gode faciliteter til golf, herunder forskellige golfophold.

Ingen golf uden det rette golftøj. Hotellet tilbyder ikke blot ophold i forhold til golf. De har også en shop som sælger golftøj. Shoppen sælger golftøj til alle aldre, og du kan finde mange varer inden for blandt udstyr, bolde, golfvogne og meget andet. Webshoppen har mange kendte mærkevarer indenfor golftøj, så du er klædt godt på til når du skal ud at spille.

Det er ikke sikkert, at det er alle på turen, som lige hopper i et sæt golftøj og er klar på at spille. Derfor er der også andet man kan lave på resortet. Hotellet byder nemlig også på en spa, som kan nydes af dem, som gerne vil have lidt selvforkælelse.

Hop på jernhesten og cykel rundt i Danmark

En anden super sund og aktiv måde du kan holde ferie på, er ved at cykle. Når solen står højt på himlen, så er det skønt at opleve Danmark på cykel. Du/ i kan for eksempel pakke en rygsæk og cykle Danmark tyndt. Hvis I gerne vil have en anderledes oplevelse, kan I jo finde shelters rundt omkring i landet og så overnatte der.

Hvis I skal i sommerhus, så tag cyklerne med. På denne måde får I måske set nogle ting I ellers ikke ville, samtidigt med at I holder jer aktive.