3 huse du bør bygge mens det er varmt

Det kan måske være svært at forstå, hvad der menes med overskriften, men du forhåbentlig videre alligevel, så du kan finde inspiration til, hvad du kan bygge, mens det er varmt i Danmark. Bare rolig, de projekter vi har fundet frem i dag er ikke lige så store som at bygge et rigtigt hus til mennesker. Vi har endda sørget for, at der er et lille projekt til tweenagere, et lidt større projekt til teenagere og et stort, men stadig for de fleste overskueligt, projekt til de voksne.

Det første og mindste hus du kan bygge, hvis du gerne vil have flere naboer, er et fuglehus. Selv hvis du ikke er interesseret i at få flere af den slags naboer, kan det være en god måde at lave noget produktivt, der kommer andre levende væsener til gavn. Det kan godt ske det er varmt nok til at mange dyr dør i den danske hede i år, men til vinter er det fuglene, der må lide, hvis de ikke har et godt og solidt hjem til deres unger. Det er desuden en god måde at øve sig eller introducere børnene til den slags håndværk, og så kan det jo ikke skade at lave mere end ét fuglehus.

Et andet hus du bør bygge er til din hund, hvis du altså har sådan en og den ikke får lov til at sove indenfor. At bygge et hundehus er ikke så forfærdelig stort et projekt, men det er stadig betydelig større end et fuglehus. Der kan være mange grunde til at man ikke vil have hunden til at rende rundt indenfor, men hvis du vælger at bandlyse den fra huset, så skal der bygges et nyt hus til den, hvis du altså ikke hader den nok til at lade den fryse ihjel i kulden. Det er slet ikke spor svært at bygge et hundehus, men hvis man ikke er vant til at arbejde med træ kan det være en god ide at starte med et fuglehus eller to.

Det største projekt, vi vil foreslå er ikke til et levende væsen, men derimod til noget der findes flere af end hunde i Danmark. Det er selvfølgelig en carport til bilen, vi snakker om, og det kan godt ske at bilen ikke kan føle kulden, men vejret kan nu en gang stadig gøre skade på selv metal og glas. Selv hvis bilen ikke tager skade af vejret kan det stadig være med til at forringe dens udseende, så du bliver nødt til arbejde en smule flere gange om året for at holde bilen pæn. Du kan samlet set spare en hel den arbejde ved at arbejde meget én gang. En carport øger desuden værdien af dit hus, så det er på ingen måde spildt arbejde.