Skip til indhold
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89
Levering 1-2 hverdage ⚪️ kontakt@delikatessehuset.dk ⚪️ tlf. 28 94 33 89

ELG Sloe Gin (vælg størrelse)

349,00 kr - 1.779,00 kr
1.779,00 kr
349,00 kr - 1.779,00 kr
1.779,00 kr

Levering 1-3 hverdage

ELG Sloe Gin

- med 800g slåenbær pr liter

Vælg mellem 5 cl, 50 cl eller 3 liter
Alk. 33,3 %

Om varianten 'Sloe Gin':

Denne unikke gin fra ELG-familien får sit navn fra de enestående slåenbær, der sammen med Elg's tre botanicals (enebær, korrianderfrø & gulerødder) skaber en perfekt afstemt gin. Slåen plukkes lige efter det første frostvejr, da det er vigtigt at bærrene har været helt nedkølet. Herefter tilsættes ELG no. 1 og det trækker i 9 måneder. Bærrene sies fra og for at fuldende smagsoplevelsen tilsættes sødme i form af dansk sukker.

Om ELG GIN:

På Stengården ved Esrum sø ved Fredensborg ligger ELG Spirits destilleri, hvor denne prisvindende DANSKE GIN produceres. 

Fælles for alle 5 Gin fra ELG Spirits er, at de er fremstillet på de samme 3 botanicals; enebær, korianderfrø og lammefjord gulerødder.

Man kan måske undre sig over, hvordan de samme 3 botanicals
kan resultere i 5 så forskellige gin?

Men hertil er svaret ganske simpelt;
de 3 botanicals destilleres hver for sig, hvorfor det efterfølgende er muligt at præcisere sammensætningen af de forskellige destillater med så stor nøjagtighed, at det resulterer i 5 helt unikke og forskellige gin. 

ELG Gin er et resultat af såvel håndværk og videnskab, ELG Spirits 'Master Distiller', Henrik Elsner, er bioorganisk kemiker. Destilleriet indeholder blandt andet et high-tech laboratorium med et håndlavet tysk destillations-apparat. Henrik's 'nørderi' og den videnskabelige tilgang til produktionen har sat ELG Gin på Danmarkskortet som en af landets absolut bedste og mest prisvindende gin-destillerier.