4 gadgets, som teenageren i dit liv vil elske!

Det kan være svært at købe gaver til teenagere, hvad end det er dit barn, nevø/niece eller venners barn. Deres verden er markant anderledes end de voksnes og ofte ændrer den sig så hurtigt, at det ikke altid er let at følge med. Det gør det svært at vide, hvad de interesserer sig for eller hvad der er ”in” lige nu. Aldersmæssigt spænder teenagere også ret bredt – en 17-årig synes nok ikke om de samme ting, som en 13-årig gør. Kunsten er, at finde en cool gadget, som de enten ønsker sig eller måske slet ikke vidste at de manglede. Men det kan også være en udfordring i sig selv, så hvis du er på bar bund i forhold til gaveideer til teenageren i dit liv, kan du læse med her og få 4 gode ideer!

 

Gadgets til køkkenet

Denne henvender sig måske til den lidt ældre teenager, som måske så småt er begyndt at forberede sig på at flytte hjemmefra eller bare godt kan lide, at tilbringe tid i køkkenet. Der findes et hav af forskellige sjove gadgets til køkkenet, der er lige dele cool og funktionelle. Det gælder især hvis modtageren er vild med for eksempel Star Wars eller lignende – her kan man nemlig købe vaffeljern, der laver vaflerne i form af Dødsstjernen eller brødristere, der rister Darth Vaders ansigt ind i brødet.

 

Dartskive

En dartskive virker måske som en noget oldschool gadget – men den holder stadig 100. Med en dartskive på værelset (eller i kælderen, garagen eller spillerummet) giver du her teenageren muligheden for, at have det sjovt på den analoge måde. Dart er et sjovt spil, der kan spilles både alene eller sammen med vennerne. Der er mange timers underholdning – og hvem ved, det kan være modtageren bliver bidt af det. For selv om det virker simpelt, kræver det faktisk ret meget træning at ramme plet. På den måde vil vedkommende have en fordel, når han eller hun engang begynder at gå på bar, hvor dartskiver stadig er meget populære.

 

Polaroid kamera

Et polaroid kamera er endnu en gadget af den gamle skole, men ikke desto mindre er de rigtig populære for tiden. Teenagere i dag er selvfølgelig mere end vant til, at tage billeder af dem selv og deres omgivelser. Men det er de færreste, der printer billederne ud og hænger dem op – alt postes jo på de sociale medier. Ældre generationer er godt bekendte med polaroid kameraet og det fysiske fotoalbum – men for teenagere i dag findes alle billeder og minder digitalt. Derfor vil et polaroid kamera være en fantastisk gave at give, så teenageren kan lave sit eget fotoalbum eller fotovæg.

 

Bluetooth høretelefoner

Hvis ikke det skal være oldschool, kan et sæt bluetooth høretelefoner anbefales. For hvem er ikke træt af, når ledningerne vikles ind i hinanden eller at ledningen hænger fast i et dørhåndtag eller lignende, og de så bliver revet ud af ørerne på dig. Med et sæt bluetooth høretelefoner undgår man alt det bøvl og får desuden en masse andre smarte funktioner. Der findes mange forskellige modeller, fra de helt dyre til de mere prisvenlige. Det vil med sikkerhed være et hit!