5 bud på personlige gaver

Det er altid svært at finde ud af hvad man gerne vil give af gaver til fødselsdage, konfirmationer eller andre mærkedage. Her er det altid et væld af forskellige veje man kan gå og derfor også utrolig mange gaveideer og typer man skal navigere sig i. Her kan man både gå efter en eventuel ønskeliste såfremt, at denne er fyldestgørende nok. Hvis ikke man føler, at dette bliver personligt nok og derved lidt kedeligt blot at følge ”strømmen” kan man med fordel give en personlig gave. Herunder vil jeg komme med mit bud på 4 forskellige personlige gaver, der altid er en sikker vinder.

De fem bud er:

  • En oplevelse
  • Indgravering
  • Smykker
  • Hjemmelavet gaver

Oplevelser

Oplevelser har altid været og vil altid være en af de bedste gaver man både kan modtage og give. Denne bliver ved med at være så værdsat, da det man reelt set giver er minder, hvilket jo egentlige er den bedste gave. Men når man så giver en oplevelse som gave er det vigtigt, at man kender modtagere utrolig godt, da oplevelsen skal være en oplevelse som personen i det hele taget er interesseret i at modtage og tage af sted på.

Indgravering

En anden meget personlig gave man kan give er en indgravering. Her kan det være at modtageren har et lækkert ur eller smykke som personen er glad for, eller en anden slags ting, som personen måske altid har haft. Her kan man gøre denne ting meget mere personlig ved at få indgraveret en tekst i så det bliver foreviget. Dette er især blevet populært på medaljoner og i de senere par år på bagsiden af ure.

Smykker

Smykker er og bliver en kvindes bedste ven og det ser ikke ud til, at det nogensinde vil ændre sig. Men en god gave er ikke bare en gave som ligner alle de andre smykker som modtageren højest sandsynligt i forvejen ligger inde med. Derfor skal man her være lidt kreativ og måde, hvorpå man er det kan variere utrolig meget. Jeg anbefaler, at man kigger på vedhæng til halskæder, da disse kan fås i så mange designs, hvor man enten kan købe et, der passer til modtagerens personlighed eller til en selv.

Hjemmelavet gaver

Sidst men ikke mindst er hjemmelavet gaver altid sjove og gode at modtage, da man herigennem ved at modtageren vil sætte pris på alle de timer man eventuelt har lagt i produktionen af gaven.