5 tips til billigt at give liv til din bolig

Den minimalistiske nordiske stil dominerer i de danske boliger for tiden på grund af dens neutralitet både i forhold til køn og farver. Men efter nogle måneder eller ligefrem år med de samme hvide vægge og vaser kan man blive træt af det. Man kan trænge til forandring, og mange kommer til at mangle noget personlighed og kant i deres moderne indrettede bolig. Heldigvis behøves det ikke koste en bondegård at give boligen et mere personligt præg.

Vi har samlet de 5 bedste tips til, hvordan du nemt og billigt kan give din bolig mere liv:

 

  1. Find minderne frem

Når du vil give din bolig et personligt præg, er det oplagt at bruge personlige genstande til pynt. Det betyder ikke, at du skal putte alt fra din gamle legetøjskasse i alle tænkelige hjørner. Men der er helt sikkert et par genstande fra din barndom, som vil passe ind et eller andet sted i din bolig. Det vil med sikkerhed skabe noget personlighed, og du vil hele tiden blive mindet om de gode minder.

 

  1. Skab inspirerende omgivelser

Nogle uger er gode, og nogle uger er knap så gode. Det kender vi vist alle til. I de dårlige uger kan man have brug for et et eller andet, der kan holde en inspireret til at fortsætte, selvom det er hårdt. Så indret din bolig med en række inspirerende citater for eksempel med citat plakater. Det citat vil betyde noget for dig og inspirere dig, når du har brug for det.

 

  1. Dine yndlingsfarver

Hvid er flot og elegant – og ikke mindst meget moderne. Men hvis du befinder dig i en næsten helt hvid bolig, vil du nok til tider føle, at der mangler noget farve. Hvis du altid har elsket grøn, bør du ikke holde dig tilbage på grund af trends. Du kan for billige penge finde et par grønne pyntepuder til sofaen, som kan give boligen lidt kant.

 

  1. Brug naturen

Hvis du har noget natur i nærheden, kan du let skabe liv i boligen ved at tage lidt af den med indenfor. Det kan være et par grene fra et træ, som kan stå i en vase, eller nogle blomster fra bedet i haven – slip fantasien løs!

 

  1. Motiver der betyder noget

Alle har nogle motiver eller ord, der betyder noget for en. Hvis man elsker hunde, kan det være et motiv af en hun, eller hvis man får super meget motivation af et bestemt ord, kan det være det. Du kan nemt finde billige plakater med et motiv eller et ord, der betyder noget for dig. Det vil give din bolig så meget personlighed, når du begynder at indrette den efter, hvad der betyder noget for dig.

 

Der kan du se! Så let kan du give mere liv og personlighed til boligen uden at tømme pungen.

Sportsvideoer her

Bliv klogere på hosting