Udgivet i Skriv en kommentar

En God Cykel er Den Bedste Gave til Unge Studerende

Det er altid hårdt, når man som forældre skal være vidende til, at ens unger flyver fra reden. Her har man gået og passet og plejet dem siden de blev født, og set dem næsten hver eneste dag. Det bliver en sær følelse, når de pludseligt er flyttet ud, og lever deres helt eget liv. Det er noget der skaber et tomrum indeni, og det kan være ganske hårdt. Omvendt er det også et utroligt stolt øjeblik. Det er dejligt at se, hvordan ens barn er blevet til et voksent menneske, der nu drager ud i verden på egen hånd. Det betyder, at man har gjort noget rigtigt som forældre. Det er altså altid noget, man går imod med blandede følelser.

Da min ældste datter flyttede til Aalborg for at studere, så ville jeg selvfølgeligt gerne hjælpe hende godt på vej. Jeg vidste at hun allerede havde fundet en flot lejlighed, igennem den boligforening jeg to år forinden, havde foreslået hun kunne melde sig ind i. Hun havde lige haft fødselsdag, og stort set alle havde købt køkkenudstyr og lignende ting til hende. Hun havde altså tag over hovedet, og rigeligt med møbler og udstyr. Hun burde altså fint kunne trives!

Det gik mig dog lidt på, da jeg gerne ville købe hende en virkelig brugbar gave. Noget der ville kunne gøre hendes liv bedre og mere trygt. Et eller andet, hun kunne bruge til hverdag, og dermed blive mindet om, at jeg altid er der for hende. Jeg tænkte over det virkeligt længe.

Det var dog kun fordi jeg tilfældigvis tog et smut til Aalborg, at jeg pludseligt blev inspireret. Mens jeg kørte rundt en tidlig Mandag morgen så jeg nemlig hvor mange cykler der var på gaden. Det viser sig, at rigtigt mange studerende cykler til og fra undervisningen i Aalborg. Universitetet har bygninger rundt i hele byen, og en cykel kan derfor være den eneste praktiske måde, at komme rundt på.

Jeg lagde også mærke til, at nogle af disse studerende kørte rundt på nogle underlige blå cykler med et kort på styret. Det viste sig at være byens gratis bycykler: små blå cykler, som alle frit kan bruge. Det er et flot tilbud, men de studerende på bycyklerne havde det tydeligvis hårdt. Cyklerne har alt for små hjul, og de er virkeligt tunge. Det er altså ikke en særlig behagelig cykeltur!

Det inspirerede mig til at købe min datter en lækker damecykel. Det blev tydeligt for mig, at en god cykel ville gøre hendes liv så meget nemmere. Jeg tror ikke hun var endt med at køre på bycykler uanset hvad: hun havde nok selv købt en cykel. Men som studerende på SU er det svært at retfærdiggøre at bruge særligt mange penge på en cykel. Så jeg tænkte jeg ville komme den problemstilling lidt i forkøbet, og investere i en god cykel til hende. Hun vil trods alt have glæde af den i mange år.

Udgivet i Skriv en kommentar

3 gode tips til dig der vil være aktiv i din ferie

Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt. Hvis du er en af de mange mennesker, som stadig ikke har fundet ud af, hvad ferien skal bruges på, så får du her nogle gode forslag. Hvis ikke der er lidt på programmet i ferien, så bliver den nok kun brugt derhjemme på sofaen. Selvom turen måske ikke kommer til at gå sydpå, så er der heldigvis masser af give sig til herhjemme i sommerlandet. Læs med her.

Tag på golf ferie i Himmerland

Hvis du er golf entusiast, så er Himmerland Golf & Spa Resort lige noget for dig. Her er der nemlig mulighed for at slappe af og nyde de smukke omgivelser eller du kan spille masser af golf. Resortet tilbyder rigtigt gode faciliteter til golf, herunder forskellige golfophold.

Ingen golf uden det rette golftøj. Hotellet tilbyder ikke blot ophold i forhold til golf. De har også en shop som sælger golftøj. Shoppen sælger golftøj til alle aldre, og du kan finde mange varer inden for blandt udstyr, bolde, golfvogne og meget andet. Webshoppen har mange kendte mærkevarer indenfor golftøj, så du er klædt godt på til når du skal ud at spille.

Det er ikke sikkert, at det er alle på turen, som lige hopper i et sæt golftøj og er klar på at spille. Derfor er der også andet man kan lave på resortet. Hotellet byder nemlig også på en spa, som kan nydes af dem, som gerne vil have lidt selvforkælelse.

Hop på jernhesten og cykel rundt i Danmark

En anden super sund og aktiv måde du kan holde ferie på, er ved at cykle. Når solen står højt på himlen, så er det skønt at opleve Danmark på cykel. Du/ i kan for eksempel pakke en rygsæk og cykle Danmark tyndt. Hvis I gerne vil have en anderledes oplevelse, kan I jo finde shelters rundt omkring i landet og så overnatte der.

Hvis I skal i sommerhus, så tag cyklerne med. På denne måde får I måske set nogle ting I ellers ikke ville, samtidigt med at I holder jer aktive.

Udgivet i Skriv en kommentar

Få vægge der er et boligmagasin værdigt

Du kender sikkert trangen til at gøre noget ved dit hjem. Du bladrer igennem boligmagasin efter boligmagasin og ærgrer dig over, at dit hjem ikke er i nærheden af billederne på de knitrende sider. Du kan ikke forestille dig, at du kan få skabt så lækker en stil som på de smukke billeder i bladene. Men den fine og unikke stil er muligvis kun et penselstrøg væk.

Når du gerne vil pifte dit hjem lidt op, er maling ofte første skridt. En ny gang maling kan gøre underværker, men måske er du træt af den traditionelle maling, også selv om den fås i et hav af farver. Hvis du gerne vil skabe en fed effekt, samtidig med at dine vægge får nyt liv, så skulle du se nærmere på kalkmaling.

Kalkmaling er den sikre vej til et unikt look

Kalkmaling er blevet populær i mange stuer – og for den sags skyld også i andre rum, hvor man vil skabe et særligt look. Malingen giver et råt og levende udtryk, fordi den er dynamisk og ikke glat som en almindelig maling. Det giver et unikt slutresultat, som du ikke vil se andre steder. Hver eneste væg malet med denne maling har sit eget enestående udtryk.

Forbered dig og få et misundelsesværdigt resultat

Du kan male dine vægge og lofter med kalkmaling. For at få et smukt resultat er det vigtigt, at du forbereder den overflade, der skal males. Der skal være spartlet, og overfladen skal vaskes af. Malingen er tykkere end almindelig maling, så rør den godt igennem og rør også gerne i den undervejs. Og forbered dig så på en vild maleoplevelse, hvor du maler på kryds og tværs, op og ned med en facadepensel.

Gode tips til dit malerprojekt

Da kalkmaling er anderledes at male med, får du her nogle gode tips til projektet:

  • Ingen pauser. Resultatet bliver bedst, hvis du maler hele overfladen færdig med det samme.
  • Sæt dig ind i, hvordan du skal lægge dine penselstrøg.
  • Lad være med at gå i panik, når du er færdig. Malingen skal tørre, før du kan se effekten.
Udgivet i Skriv en kommentar

5 bud på personlige gaver

Det er altid svært at finde ud af hvad man gerne vil give af gaver til fødselsdage, konfirmationer eller andre mærkedage. Her er det altid et væld af forskellige veje man kan gå og derfor også utrolig mange gaveideer og typer man skal navigere sig i. Her kan man både gå efter en eventuel ønskeliste såfremt, at denne er fyldestgørende nok. Hvis ikke man føler, at dette bliver personligt nok og derved lidt kedeligt blot at følge ”strømmen” kan man med fordel give en personlig gave. Herunder vil jeg komme med mit bud på 4 forskellige personlige gaver, der altid er en sikker vinder.

De fem bud er:

  • En oplevelse
  • Indgravering
  • Smykker
  • Hjemmelavet gaver

Oplevelser

Oplevelser har altid været og vil altid være en af de bedste gaver man både kan modtage og give. Denne bliver ved med at være så værdsat, da det man reelt set giver er minder, hvilket jo egentlige er den bedste gave. Men når man så giver en oplevelse som gave er det vigtigt, at man kender modtagere utrolig godt, da oplevelsen skal være en oplevelse som personen i det hele taget er interesseret i at modtage og tage af sted på.

Indgravering

En anden meget personlig gave man kan give er en indgravering. Her kan det være at modtageren har et lækkert ur eller smykke som personen er glad for, eller en anden slags ting, som personen måske altid har haft. Her kan man gøre denne ting meget mere personlig ved at få indgraveret en tekst i så det bliver foreviget. Dette er især blevet populært på medaljoner og i de senere par år på bagsiden af ure.

Smykker

Smykker er og bliver en kvindes bedste ven og det ser ikke ud til, at det nogensinde vil ændre sig. Men en god gave er ikke bare en gave som ligner alle de andre smykker som modtageren højest sandsynligt i forvejen ligger inde med. Derfor skal man her være lidt kreativ og måde, hvorpå man er det kan variere utrolig meget. Jeg anbefaler, at man kigger på vedhæng til halskæder, da disse kan fås i så mange designs, hvor man enten kan købe et, der passer til modtagerens personlighed eller til en selv.

Hjemmelavet gaver

Sidst men ikke mindst er hjemmelavet gaver altid sjove og gode at modtage, da man herigennem ved at modtageren vil sætte pris på alle de timer man eventuelt har lagt i produktionen af gaven.

Udgivet i Skriv en kommentar

Hvordan du finder sneakers til børn?

Børn skal have fodtøj. Og børn vokser også hele tiden, så udskiftningen er ofte noget større end ved os voksne. Her er gummisko og sneakers ofte det populære valg blandt børn som voksne.

Sneakers til børn har et design som børn elsker. Og samtidig er det ofte gode sko at løbe og lege i, da sneakers er lette, har god pasform og sidder godt fast om foden så de støtter foden.

Hvorfor?

Kondisko og sneakers er gode til hverdagen, der består af vuggestue, børnehave, skole, leg på trampolin, løbe, lege i have, legeplads og meget andet, hvor skoen måske også bliver brugt til at spille fodbold med, afsæt til at skubbe løbehjulet, hinke og sjippe.

Alt den aktivitet kræver en let sko, hvor en sneakers er lukket, så det er nemmere at holde foden varm, men de fleste kondisko er godt åndbare. Samtidig skal skoen have en kvalitet, der giver god komfort til at bevæge dig, mens du er aktiv. Og alt det, finder du i den sporty type sko.

Lukning?

Sneakers kan findes i størrelser fra de helt små og op til voksne. Her vil lukning med velcro være udbredt i modellerne til de små, hvor snørebånd er den mere almindelige lukning til de større børn og voksne.

Velcro er nemt og hurtigt i forhold til snørebånd. De små kan ikke binde, men vil hurtigt lære at lukke med velcro og være selvhjulpen, når de skal udenfor.

Sneakers brands?

Sneakers kan findes i stort set alle brands, der fremstiller sko kollektioner. Adidas sneakers børn er populære, helt på højde med Bundgaard, Bisgaard, Puma, Nike, Michael Kors, Polo Ralph Lauren, Color Kids, Converse, Ecco, Hummel mange andre mærker.

Sneakers kommer i stort set alle farver, mønstre og designs til de mindre som teenagebørn.

Pasformen

Sneakers skal vælges med en god pasform til drengen eller pigen. Hvis ikke skoen har den rigtige størrelse og pasform, vil skoen gnavne eller barnet skøjter måske rundt i skoene.

Børns fødder vokser relativt hurtigt, hvor 2 – 6 års fødder voksner med ca. 1,5 cm. om året. Du skal også tage højde for dit barns fod. Er han/hun platfodet? Eller har brug for ekstra støtte i sålen? Disse ting skal du altid kigge efter, for ellers kan skoen gå hen og blive dårlig fodtøj.

Udgivet i Skriv en kommentar

Sådan Bliver du Stor og Stærk på et Stramt Budget

De fleste af os ved godt, at vi kunne have godt af, at dyrke noget mere motion. Det ville gøre os sundere, give os mere energi i hverdagen, og samtidig give os en flottere og mere funktionel krop. Men selv med alle disse fordele, kan det godt være op ad bakke, at komme i gang med en god træningsrutine.

Én af udfordringerne er manglen på tid. Eller i hvert fald følelsen af, at vi ikke har tid i hverdagen til at træne. Når man har klikket snooze på vækkeuret et par gange, fået kæmpet sig ud af sengen, er kommet igennem morgentrafikken, og har arbejdet 8 timer i streg på en travl arbejdsplads, så kan det godt føles umuligt også at skulle finde tid til en omgang træning. Men det er faktisk mest af alt en illusion: det er nemlig mere komplekst end som så. Hvis du begynder på en god træningsrutine, så vil der nemlig være rigtigt mange ting der forandrer sig i dit liv. For det første vil du med al sandsynlighed falde tidligere i søvn, og sove meget bedre om natten: hvilket vil gøre det langt nemmere at komme op om morgenen. Du vågner altså så snart – eller måske endda før – vækkeuret ringer, og er sprængfyldt med energi. Det betyder at du har tid til at spise noget godt og sundt morgenmad, og er mindre stresset når du sidder i trafikken. Måske kommer du endda så tidligt afsted, at du slet ikke behøver at holde i kø! Med et styrket sind og krop bliver det også betydeligt nemmere at komme igennem den 8 timer lange arbejdsdag. Måske ser du endda frem til at træne efter arbejde, og det føles som om dagen flyver afsted! Tiden er altså ikke noget reelt problem: når først du kommer i gang med rutinen, vil du på nærmest magisk vis få mere tid i hverdagen.

Tiden er dog ikke det eneste, der holder mange af os tilbage fra, at have en god træningsrutine. Det er nemlig også meget almindeligt at have et meget stramt budget, der ikke rigtigt giver plads til, at vi kan drikke sunde health-shakes og træne i byens bedste fitnesscenter. Der er sjældent nogen magisk løsning på økonomiske udfordringer: og mange opgiver derfor at have en sund rutine, fordi de ganske enkelt ikke mener, at de har råd.

Men det er faktisk også lidt af en illusion. Du kan nemlig sagtens blive stor og stærk på et stramt budget. Du er bare nødt til at ignorere reklamerne fra alle de forskellige fitness-steder og -guruer. Det eneste du reelt har brug for er noget billig proteinpulver og nogle trænings elastikker. En hjemmelavet proteinshake fungerer nemlig mindst ligeså godt, som den de sælger til overpris henne i centret, og et par træningselastikker er alt hvad du har brug for, for at komme igennem et komplet full-body træningsprogram.

Udgivet i Skriv en kommentar

Sådan Finder du Julegaver til Fyren du Lige er Begyndt at Date

Nogle mennesker er det lettere at købe gaver til end andre. En af de primære faktorer der afgør, hvor let eller svært det er at finde en god gave, er hvor godt vi kender den person vi er på jagt efter en julegave til. Hvis vi skal købe noget til vores søskende eller vore forældre, så er det typisk ganske ligetil: for vi har trods alt brugt rigtigt mange år sammen med disse mennesker, og ved rigtigt meget om dem. Vi ved hvad de sætter pris på, hvad de drømmer om og hvad de tidligere har været glade for at få i gave.

Meget sværere er det at finde en god gave til mennesker vi ikke ser så tit, eller som vi måske først lige har mødt for nyligt. I de fleste tilfælde er der dog heller ikke så meget pres på her for, at finde den helt rigtige gave. Fjerne bekendtskaber er sværere at købe gaver til, men de har også mindre forventninger til, at du køber dem noget der passer helt perfekt til dem. Så det plejer at gå lige op.

Den store undtagelse til denne regel er dog, når man relativt for nyligt er begyndt at date en ny fyr. Nogle gange har jeg overvejet, om man bare burde fjerne Tinder fra telefonen når man kommer for tæt på julemånederne. Det er simpelthen så svært at finde en god julegave til én, som man kun lige er begyndt at date indenfor de seneste par måneder. Eller sådan plejede jeg at tænke: efter at have tænkt nøje over opgaven, har jeg faktisk fundet frem til nogle gode idéer.

Det første der gik op for mig er, at der findes bøger om alting. Uanset hvad en fyr interesserer sig for, så findes der med garanti en masse bøger om emnet. Det svære at vælge den rigtige bog til lige præcis ham. Men det sprang jeg let og elegant udenom, ved simpelthen at have ham et Gratis Mofibo abonnement i julegave: så har han fri adgang til en helt masse forskellige bøger, og kan selv vælge dem, der giver mest mening for ham.

Hvis man gerne vil skrue lidt op for blusset med den fyr man ser, så kan man også med fordel købe en Sinful julekalender og give ham i starten af December måned. Det tror jeg de fleste fyrer vil sætte pris på, og det gør julen endnu sjovere!

Helt generelt, så prøv at finde julegaver til ham der er rimeligt alsidige. Mofibo abonnementet har hundredvis af bøger at vælge imellem, og Sinful julekalenderen har flere forskellige slags voksent legetøj. Det hele behøver ikke at matche hans smag: men fordi du har givet ham et udvalg af gaver, så kan han selv finde frem til det, han bliver allermest glad for.

Udgivet i Skriv en kommentar

3 måder at skabe et bedre arbejdsmiljø:

Der er ikke noget værre end et dårligt arbejdsmiljø, især hvis det ikke er muligt at kommunikere det til nogen. Et dårligt arbejdsmiljø hænger typisk ved det, og tvinger dig til enten at skifte arbejde eller blive mindre positiv. Derfor er det utrolig vigtigt at have åben kommunikation på kontoret, hvor alle har lov til at sige hvad der går dem på. Ved at kommunikere åbent er problemerne lettere at adressere og hurtigere at løse.

Socialt miljø

Et godt arbejdsmiljø er essentielt for medarbejder til at performe 100%. En glad medarbejder er typisk også en god medarbejder. Ved at lave sociale aktiviteter giver det mulighed for medarbejderne at lære hinanden bedre at kende, hvilket gør alle mere komfortable på arbejdet. Samtidig med det skaber en bedre stemning, hvor der er plads til ikke kun at tale om arbejdsrelaterede ting. Dette kan gøres ved fællesspisning, fredagsbar eller. Er kontoret i byer som København, Odense og Århus er der uendelige muligheder for et godt firmaarrangement.

Respekter hinanden

Vi er alle forskellige, sådan er det bare. Derfor er det utroligt vigtigt at man respekterer hinanden. For selvom man måske ikke er enig med en person eller har en anden holdning, bliver man nød til at respektere den person. I alle erhverv er det en absolut nødvendighed for have et godt arbejdsmiljø. Man vil også se, at hvis man giver respekt får man den oftest igen. Dette er egentlig en lille ting der gør kæmpe forskel på arbejdspladsen, er man respekteret føler man sig typisk som en værdsat ansat hvilket har en kæmpe effekt på både arbejdsglæde og performance.

Udgivet i Skriv en kommentar

Skønne citater der liver boligen op

Vores hjem er vores base, og stedet hvor vi kan koble af og bare være os selv. Og netop derfor er det super vigtigt, at man indretter sin bolig på en måde, så man har lyst til at være der, og kan slappe helt af. For mange farver og forskellige mønstre kan for nogle være et forstyrrende element for øjet, og som stresser dem mere end det gavner. Andre holder af et farverigt hjem, da det fylder dem med energi og positivitet. Boligindretning kan vi derfor konstatere er en meget subjektiv affære, og vi skal hver især have lov til at indrette vores bolig, ligesom vi har lyst til. Nogle mennesker finder indretningsprojekter spændende og bruger en hulens masse tid på det, mens andre ikke rigtig gider eller har overskuddet til at bruge deres dyrebare tid på det. Heldigvis er der nogle få ting, som vi alle kan ændre på i hjemmet, uden at det kræver det helt store, og det er nemlig dekorationen og stylingen.

De små ting i hjemmet kan gøre en verden til forskel for boligens udtryk, og så er det forholdsvis simpelt, da der ikke er nogen manual man skal følge. Man skal blot dekorere sit hjem med de fine ting, man nu engang har lyst til. Det kan være vaser, lamper, plakater eller noget helt fjerde, og det er super flot og moderne at mixe både farver og materialer.

Mangler du inspiration til, hvordan du kan live boligen op med flotte pynteting? Så tag et kig her, hvor du vil blive præsenteret for et godt forslag til hvordan du kan gøre netop dette.  

En plakat der spreder god stemning

En nem måde at live boligen op på, er ved at hænge citatplakater op. En citatplakat kan være en hvilken som helst plakat med et sjovt, finurligt, sødt eller romantisk citat på. Der findes et utal at citatplakater online, men du kan starte med at kigge på Plakatdyr.dk. Her kan du finde et stort udvalg af citatplakater, som passer til stort set alle rum i boligen. Så det er bare med at lade citatplakat jagten gå ind. En citatplakat er med til at tilføre hygge og personlighed til boligen, og så er det både en forholdsvis billig og nem måde at indrette sin bolig på. Du kan for eksempel vælge at hænge en citatplakat med teksten ”Holy Guacamole” i køkkenet, som er humoristisk og spreder god stemning. Det kunne også være en citatplakat til bryggerset med teksten ”Vask i dag, eller gå nøgen i morgen”, der formår at gøre en ellers ret så kedelig opgave lidt sjovere. Du kan også vælge at hænge en romantisk citatplakat i soveværelset, hvor du kan vælge imellem tekster som ”LOVE” og ”All You Need is Love”. Alle citatplakater kommer i mange størrelser, så du kan tilpasse din plakat til det rum du ønsker den skal hænge i. For at din citatplakat kommer til at stå skarpt, skal der selvfølgelig en flot ramme til. Rammerne findes i forskellige farver – sort, hvid og eg – så her er der også mulighed for at tilpasse udtrykket til efter dine ønsker.

Udgivet i Skriv en kommentar

Mine Skoletid Fik Mig til at Tro På Karma

Som de fleste andre danskere, så voksede jeg op i et hjem, hvor man ikke gav meget for det overnaturlige. Selvfølgeligt sagde vi ting for sjov, som at det gav ”uheld” at gå under en stige, eller hvis en sort kat krydsede vejen. Men det var ikke noget vi tog seriøst: det lå ligesom i sætningen, at det bare var en røverhistorie. Vi deltog også i de sædvanlige kristne traditioner, og var da i kirke til jul, når der var bryllup og selvfølgeligt når der var barnedåb. Og ja, jeg er da selv både døbt og konfirmeret. Men det er udelukkende grundet tradition. Hvis du spørger mig, eller mine forældre, om de reelt tror at der sidder en overnaturlig mand oppe i himlen og går op i, om der bliver drysset noget vand i hovedet på et spædbarn, så vil vi alle grine af dig.

Men der er nu ét overnaturligt fænomen, som jeg lever mit liv ret meget efter alligevel. Det kommer ikke engang fra kristendommen, om end jeg ikke ville være overrasket, hvis der er noget tilsvarende i den religion. Men de fleste af os har nok hørt om konceptet: karma.

Idéen er kort sagt, at hvis du gør noget godt for andre, så vil gode ting ske for dig. Og hvis du gør noget skidt, jamen så vil den negative energi du har udsendt falde tilbage på dig, og du vil selv blive ramt af en dårlig oplevelse. Det er et rart koncept, når man – ligesom de fleste af os – har en god retfærdighedsfølelse. Det ville da være rart, hvis der var en vis balance i universet.

Det der fik mig til at tro på karma var en oplevelse jeg havde som barn. Jeg gik i skole, og var ikke særligt stor fan af det. Jeg havde fint med venner henne i skolen, men jeg havde lidt besluttet mig for, at det der undervisning ikke var noget for mig. I bagklogskabens lys handlede det nok om, at jeg ikke var særligt god til at lave mine lektier, og derfor ikke klarede mig særligt godt. Det er aldrig rart at blive gjort opmærksom på, at der er noget man ikke gør godt. Så i stedet for at tage mig sammen og lægge mere arbejde i det, så lavede jeg undskyldninger om, at mine lærer var dumme og skole ligegyldigt.

Det manifesterede sig i, at jeg begyndte at pjække fra skole. Nogle dage ville jeg påstå at jeg var syg, og andre dage ville jeg bare dreje af før skolen og løbe ud i skoven for at lege med mine venner i stedet.

Mine forældre var opmærksomme på det. Rektor havde ringet og gjort opmærksom på, at jeg missede alt for mange timer. Så de var begyndt at blive rigtigt skeptiske overfor det, når jeg sagde at jeg var syg. Jeg forsøgte selvfølgeligt at blive en bedre skuespiller. Til min overraskelse virkede det en dag! De købte at jeg var syg, og lod mig blive hjemme. Jeg var lykkelig over endelig at kunne snyde dem igen. Hvad jeg ikke vidste var, at de lod mig spille syg den dag. Hvad jeg havde glemt var nemlig, at skole skulle på udflugt: de næste tre dage stod på camping med badeland i Nordjylland. Det vidste mine forældre udmærket godt, men nu kunne jeg få lov at mærke konsekvenserne af at lyve og pjække.

Det gik op for mig den næste dag, og jeg blev helt hvid i ansigtet. Jeg havde glædet mig til at tage på camping, og til at lege i badelandet med mine kammerater! Men karma havde endelig indhentet mig.

Udgivet i Skriv en kommentar

Påsketraditioner og forårsfornemmelser

Gæk, gæk, gæk, mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker. Kig oppe, kig nede, du skal bare lede. Vi gemmer æg i haven, og samler dem ind igen. Spiser chokolade, så vi revner. Hvor er det hyggeligt. Påsken er fyldt med traditioner ”hvad plejer I at gøre?”.

Påskeliljer, chokoladeæg, Jesus Kristus og familiefrokoster. Højtider og traditioner er noget, vi holder meget af i Danmark. Vi værner ligefrem om dem. Fra kirkegang til chokoladeæg. Hjemmelavet snaps og sildemadder. Vi fører traditionerne videre fra vores forældre og bedsteforældre. Vi fejrer og vedligeholder dem på forskellig vis, og som vi altid har gjort det.  

Vi samles og hygger os i familiens skød. Klipper gule kyllinger i karton og puster æg. Synger salmer og markerer kristendommen. Sender gækkebreve og drikker påskebryg med vores venner.  

Påskeferie og forår. Det er en særlig tid. Efter lange, mørke vintermåneder, kan vi endelig se frem til lysere dage. Den første solstråle og fuglesang. Vintergækkernes kroneblade lyser skovbunden op. Havemøblerne rengøres og tages i brug. Uldjakken pakkes under sengen, og de forede støvler forvises til kælderen. Det føles helt specielt. Alt synes lysere og lettere. Endelig er det tid til, at nyde kaffen udenfor. At smide jakken, selvom det er et par grader for tidligt. Garderoben skal fornyes, for hvem kan længere holde ud, at se på de klæder, som vi har skambrugt hele vinteren? Juster på farverne og gør noget andet end de andre. Hos Bustedwoman finder du dametøj af høj kvalitet. Hjemmesiden byder på forskellige mærker, hvilket giver dig muligheden for at sammensætte de forskellige stilarter, så det netop passer til din kommende forårsgarderobe. Undersøg nogle af de modebrands, som du ikke nødvendigvis plejer at ty til, når du shopper. Best of both worlds. Kombiner noget klassisk med farverigt Masai tøj.

Udgivet i Skriv en kommentar

Den ultimative man cave

Det er vist enhver mans drøm at få et sted, hvor man kan få en lille pause fra hverdagens travlhed. De utallige ture med børnene, arbejdet der presser på. Der er mange ting at tage sig af derfor er det er vigtigt at have et sted med fred og ro. Derfor er det blevet meget populært med en så kaldt man cave. Her er nogle ideer til den ultimative man cave.

Til fest aben

For ham der stadig sætter pris på en god fest med drengene. Er man nu så heldig at man kan have kælderen eller udehuset for sig selv, er det jo et ideelt sted at feste med drengene. Her er de vigtige ingredienser en bar fyldt med det lækreste alkohol. Et godt sidested, hvor der kan spilles en masse brætspil eller lignende. Selvfølgelig skal der også være noget sjovt at give sig til, så hvis det er muligt skal man selvfølgelig have et pool bord der kan laves om til en god omgang beerpong også. Andre sjove ting kunne være bordfodbold og dart. Til en ægte festabe skal man selvfølgelig have en god discokugle.

Til sportsfanatikeren

Er du kæmpe sportsfan og gerne vil begå dig i noget af alt det fede merchandise man kan købe, men konen ser måske lidt anderledes på det, kan du få den ultimative man cave med dit hold some tema. Her skal der selvfølgelig være et fjernsyn til at se sporten, men udover det kan man pynte det med merchandise fra klubben. Det kan være halsterklæder på væggen. Billeder af holdet, eller store plakater hængt op over det hele. Det kan også være i form af tematiseret ølglas til når drengene kommer og ser kampen.

Til filmeleskeren

For filmelskeren handler det mest af alt om stemning og kvalitet. Her kan man for eksempel have et fedt lærred man kan se film på. Disse kan fylde alt fra en normalt tv til hele væggen. Samtidig kan man have filmplakater over hele rummet, og endda figurer i både store og små størrelser. Med et stort lærred skal der også være god lyd på og her kunne man jo enten have et kraftigt anlæg med højtalere over det hele. Det kan også være en fed soundbar, ellers kan man få en rigtig god lyd til filmen med Sonos der altid har det nyeste inden for fed lyd.