De bedste indkøb til efteråret og vinteren

 

Efterår og vinter er for nogle en højtid. Sneen begynder at falde, det begynder at blive koldt og det peger på, at det snart er jul og at det snart er nytår. Men hvad er egentligt et must? Vinterjakker eller sneakers? Læs med og find ud af det.

 

Sneakers

Til efteråret er det en god idé at starte med at tage varmt tøj på, dog er det også lidt for meget at hoppe i vinterstøvlerne. Derfor er et par nye sneakers en dejlig forkælelse til dig og et dejligt hop ind til efteråret. Der findes mange forskellige sneakers og nogle kan også fås til at give mere isolation, f.eks. hvis det er koldt end andre. De fleste sneakers forveklses med løbesko og løbesko giver en udånding i skoene, hvilket sneakers til efteråret ikke bør.

 

Vinterjakker

Vinterjakker er nok noget af det mest oplagte. Vinterjakker er dejlige at have på, når man fryser. De giver tæt varme og er med til at holde kroppen varm. Der findes mange vinterjakker der egentligt ikke holder dig varm. Dette kan skyldes at der er for meget luft mellem jakken ind til kroppen. Vinterjakker kan fås af mange forskellige brands og kan købe fra online til en fysisk butik.

 

Frakke

En frakke er også altid en god idé, hvis ikke du er til vinterjakker. En frakke er mere elegant og klassisk end en faktisk vinterjakke. Desuden går det bedre med en frakke til efteråret end en vinterjakke. Da en vinterjakke oftest giver mere varme end end frakke.

 

Handsker

Ens hænder er nok det største offer i dette vejr sammen med ansigtet. Du har nok oplevet at dine hænder bliver røde og umærkelige i kulden. Mange mennesker undgår helt at bruge handsker. Dog er det faktisk et must. Du kan få et par pæne handsker hos de fleste butikker – og dette gælder både til mænd og kvinder.

 

Støvler

Et par støvler er også en god idé i stedet for sneakers om vinteren. De fleste klarer sig med sneakers og en vinterjakke, da det er sjældent man egentligt skal rode i sneen. Ankelstøvler er nok en god idé til efteråret,hvis du vil have noget at skifte mellem, så du ikke kun har sneakers på. Vinterstøvler til vinteren er gode med fur i, da det giver varme.

 

Accessories

Accessories kan være alt fra et halstørklæde til vinterundertøj, eller som også bliver kaldt skiundertøj. De fleste fryser stadig med vinterjakken på og derfor er det en god idé med noget under tøjet, så du ikke fryser så meget i kulden. Halstørklæde er også en god idé for at varme halsen, da de fleste vinterjakker ikke dækker det område. Desuden kan du også sætte halstørklædet foran munden og næsen så du kun får varmluft ind til kroppen.