Den ultimative man cave

Det er vist enhver mans drøm at få et sted, hvor man kan få en lille pause fra hverdagens travlhed. De utallige ture med børnene, arbejdet der presser på. Der er mange ting at tage sig af derfor er det er vigtigt at have et sted med fred og ro. Derfor er det blevet meget populært med en så kaldt man cave. Her er nogle ideer til den ultimative man cave.

Til fest aben

For ham der stadig sætter pris på en god fest med drengene. Er man nu så heldig at man kan have kælderen eller udehuset for sig selv, er det jo et ideelt sted at feste med drengene. Her er de vigtige ingredienser en bar fyldt med det lækreste alkohol. Et godt sidested, hvor der kan spilles en masse brætspil eller lignende. Selvfølgelig skal der også være noget sjovt at give sig til, så hvis det er muligt skal man selvfølgelig have et pool bord der kan laves om til en god omgang beerpong også. Andre sjove ting kunne være bordfodbold og dart. Til en ægte festabe skal man selvfølgelig have en god discokugle.

Til sportsfanatikeren

Er du kæmpe sportsfan og gerne vil begå dig i noget af alt det fede merchandise man kan købe, men konen ser måske lidt anderledes på det, kan du få den ultimative man cave med dit hold some tema. Her skal der selvfølgelig være et fjernsyn til at se sporten, men udover det kan man pynte det med merchandise fra klubben. Det kan være halsterklæder på væggen. Billeder af holdet, eller store plakater hængt op over det hele. Det kan også være i form af tematiseret ølglas til når drengene kommer og ser kampen.

Til filmeleskeren

For filmelskeren handler det mest af alt om stemning og kvalitet. Her kan man for eksempel have et fedt lærred man kan se film på. Disse kan fylde alt fra en normalt tv til hele væggen. Samtidig kan man have filmplakater over hele rummet, og endda figurer i både store og små størrelser. Med et stort lærred skal der også være god lyd på og her kunne man jo enten have et kraftigt anlæg med højtalere over det hele. Det kan også være en fed soundbar, ellers kan man få en rigtig god lyd til filmen med Sonos der altid har det nyeste inden for fed lyd.