Opskrifter fra de gode gamle dage

Velkommen til gamledanskeopskrifter.dk – din genvej til Danmarks største arkiv med gode gamle danske opskrifter. Her finder du alt hvad hjertet begærer, og tankerne henledes hurtigt på barndommen med mors velduftende, og velsmagende mad.

Vi har alle minder vi husker bedre end andre, og hos gamledanskeopskrifter.dk husker vi specielt mors mad, som hun lavede den gang vi var børn. Opskrifterne går helt tilbage til 1930, og vi har sat en ære i at finde de bedste og letteste opskrifter som er lige til at gå til.

Hvem bliver ikke lækker sulten ved tanken om en lækker gang boller i karry eller hvad med øllebrød eller karbonader? Du finder også opskrifter på pølser og specielt blodpølsen er et hit – ja mulighederne er uendelige.

For at gøre det lettere for dig at navigere rundt på siden har vi lavet en rækker kategorier, hvor du overordnet kan finde den ret du søger. Ved du allerede nu præcis, hvilken opskrift du søger, kan du bruge søgefeltet til venstre.

Vi har dog ikke kun samlet opskrifter, men også beskrevet forskellige teknikker i forhold til syltning og rugbrødsbagning. Du finder f.eks. en fantastisk opskrift på surdej til rugbrød.

Opskrifterne har vi selv samlet ind, krydret med opskrifter fra personlige henvendelser. Skulle du ligge ind med en opskrift, som du mener skal på siden, er du mere end velkommen til at kontakte os, så opretter vi den hurtigst muligt.

En ting der dog også er værd at nævne er den julesektion vi har lavet. Julen er hjerternes fest, men i alle hjerter gemmer forkærligheden sig for mad. Vi har derfor samlet de lækreste opskrifter frem mod julefrokosten, og juledagene. Du finder en kæmpe udvalg af opskrifter på forskellige sild , men vi må heller ikke glemme julekålen og den klassiske frugtsalat.

Så hop om bord i dette fantastiske madunivers, og lad dig forføre at den dejlige duft disse herligheder breder.

Leder du efter en bestemt opskrift, så kan du bruge søgefeltet til venstre eller finde den igennem vores opskrift kategorier.

Top 10 mest besøgte sider i denne uge
Syltede Rødbeder
Boller i Karry
Hovedretter
Blomkålsgratin
Syltning
Rugbrød med surdej
Æblegrød
Øllebrød
Karbonader
Kartoffelmos og bagt kartoffelmos

Husk at du altid er velkommen til at indsender din egen opskrift til os. Så får vi tilføjet i vores database.