Louis Poulsen nyheder 2018

I efteråret 2018 lancerer det verdenskendte lamper brand en række spændende nyheder. Anledningen er 60-års-jubilæet for Poul Henningsens ikoniske design af både ”Koglen” og PH5. I 2018 er det 60 år siden Poul Henningsen designet PH Artichoke – bedre kendt som koglen – til Langeliniepavillonen i København. Den skulpturelle lampe har lige siden været synonym med ægte dansk og gennemtænkt design. Også den populære PH5 får med Louis Poulsens relancering nye farver. Pendlen var en videreudvikling af Poul Henningsens tre skærmsystem og blev ligeledes skabt for 60 år siden i 1958. PH5 har fem skærme som sikrer et blændfrit lys over spisebordet.

Enigma er en nyere lampe skabt af den japanske designer Shoichi Uchiyamas i 2003. En iøjnefaldende pendel som på flotteste vis kombinerer japansk ynde med skandinavisk minimalisme. De mange svævende skærme er en hilsen til Poul Henningsens revolutionerende flerskærmssystem og en hyldest til Louis Poulsens traditionsrige DNA.

 

PH5 pendel i kobber, Koglen i messing samt Enigma i sort

Den klassiske PH5 pendel udkom allerede tidligere i år i et væld af smukke pastelfarver. Nu aktualiseres den ikoniske pendel yderligere med en helt ny farvekombination. Lampens midterste skærm er i glødende kobber mens de resterende skærme er forblevet hvide. Den varme metalnuance spejler flot sine omgivelser og tilføjer rummet sofistikeret elegance.

Koglen udgives i det nye ultramoderne materiale messing. I 2018 fås den store pendel i en Limited Edition udgave med indgravering. Herefter kan koglen fortsat købes i messing men uden indgraveringen.

Den minimalistiske pendel Enigma fås fra dette efterår også i en ny version – nemlig i kulsort. Hvor Enigma pendlen ved sin lancering i 2003 var hvid har Louis Poulsen nu opdateret den innovative lampe ved at give den en ny og dristig farve.

 

Pendler, bordlamper, væglamper, loftslamper og udendørslamper – Louis Poulsen har det hele!

Foruden de spændende nyheder fra Louis Poulsen har brandet også et væld af andre typer lamper i både klassisk og innovativt design. Virksomheden fokuserer altid på at skabe ”det gode lys” – i fuldstændig tråd med Poul Henningsens mission tilbage i 1958 hvor koglen og PH5 blev til.

I dag har mærket fortsat alle Poul Henningsens klassiske designerlamper men mange nye er igennem årene også kommet til. For virksomheden fornyer sig til stadighed. Du finder derfor alle typer lamper – lige fra udendørsbelysning til pendler, loftslamper og meget meget mere hos Louis Poulsen. Det er virkelig værd at gå på opdagelse i det store udvalg og finde lige præcis dit favoritdesign.