Guide til mad ud af huset
Du kender formentlig til det at holde en fest, hvor man ikke selv ønsker at stå for maden og derfor bestiller det udefra, og så vender det samme problem tilbage, for hvad skal menuen bestå af? Når man selv kokkerer, er det for de fleste meget enkelt, da man ofte har en ret, som man klart er bedst til at lave. Men når man nu nærmest har frie hænder til at vælge mellem en lang række forskellige anretninger, så er det næsten ikke til at vælge – hvilket luksusproblem! Her får du en lille guide til, hvordan du kommer et skridt tættere på at vælge det helt rigtige.
Hvad går konceptet ud på?
I al sin enkelthed handler det om, at man enten henter eller får leveret en menu til et selskab. Man spiser altså ikke på restauranten, men samtidig må det ikke forveksles med take away, hvor man for eksempel henter pizza til vennerne eller familien en lørdag aften. Det er altid forudbestilt, og mange firmaer får i dag hele og store dele af deres indtjeninger gennem denne service. Forretninger, der leverer mad ud af huset ligger overalt i landet lige fra Århus til Tønder, København og Bornholm. Man kan vælge alt lige fra en enkelt ret og til en menu bestående af flere retter.
Hvad skal man vælge?
Hvilken og hvor mange retter du skal vælge til din fest eller dit selskab afhænger meget af din egen holdning og temperament. Er det en 30 års fødselsdag, hvor der rigtig skal knald på, kan man med fordel spytte lidt ekstra penge i og få tre retter, men er det en mindre komsammen, kan man sagtens nøjes med en eller to retter. Bor du i udkanten af en storby, kan du med stor fordel vælge et sted i den lidt større by, du bor i nærheden af. Her er der ofte flere muligheder at vælge imellem. En by som Århus har rigtig mange steder med mad ud af huset, og det giver tit lidt flere fordele, at et sted har stor erfaring eller mange kunder, da de i den forbindelse er gode til at rådgive i forhold til menu.
Mad ud af huset i Århus.
Mad ud af huset i Odense.
Konferencelokaler i Århus.
Events i Århus.